Hotel de Lindeboom

Kottenseweg 152, 7115 AE  Winterswijk, Nederland (Kamers: 7)

Hotel de Lindenboom ligt midden in de natuur van Winterswijk, nabij de Duitse grens. Dit kleine informele hotel beschikt over een bar en een restaurant waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Hotel de Lindenboom is een authentiek hotel, dat voorzien is van modern comfort.

De kamers van het hotel hebben verstelbare bedden, een televisie, telefoon en een zitgelegenheid. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

Vanuit het hotel wandelt of fietst u direct de prachtige natuur in. In de omgeving van het hotel vindt u monumentale scholteboerderijen, bossen en landgoederen. In het centrum van Winterswijk vindt u winkeltjes, restaurants en gezellige terrasjes. Ook Enschede (37 km) is erg leuk om een keer naartoe te gaan. Breng hier een bezoek aan het Natuurmuseum of ga naar een café op de Oude Markt, een plein in het centrum van Enschede.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 7 kamers
 • Bar

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur
 • Golfbaan binnen 10 km

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 4 aanbiedingen beschikbaar voor woensdag 8 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 82,50
excl. toesl. €9,90 per reservering
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 101,50
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 165,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 203,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
7.8
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.0
- Stel (50+) -

"De bedden zijn van iets mindere kwaliteit, en gedateerd. De eerste nacht bleek ook de bodem verkeerd te liggen. Is direct opgelost."

7.8
- Stel (50+) -

"Je kunt er uitstekend dineren, lekker en ruim voldoende. De eigenaren zijn hartelijk en zeer behulpzaam, veel aandacht voor de gasten. De kamer was gedateerd en klein, er waren geen comfortabele stoeltjes. Een plankje boven het bed was niet zo handig, waarschijnlijk gedaan vanwege ruimtegebrek. Verder wel schoon. Ook was het zeer gehorig! Verder hebben wij ons prima vermaakt en goed geslapen."

Tip: De grote of Jacobskerk bezoeken, exposities van kunstenaars, maar ook de geschiedenis is interessant. Leuk om te winkelen in Winterswijk en vooral om te fietsen in de omgeving. Steengroeve is een aanrader!

8.1
- Stel (50+) -

"Tevreden "

Tip: Musea in Winterswijk

7.2
- Stel (50+) -

"Het ontbijt was karig. Weinig keus . Geen thee en geen croissants. Op de site stond een ontbijtbuffet afgebeeld maar in werkelijkheid werd dit niet aangeboden. "