Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg naar Limburg?

De beste plek om Limburgse vlaai te eten? Dat is natuurlijk in Limburg zelf. Tijdens een weekendje weg naar Limburg plan je lekker veel activiteiten én voldoende vlaai- en koffiepauzes in. Een betere manier om deze mooie provincie en de Limburgse specialiteiten te ontdekken is er niet. Lees verder

Na je weekend in Limburg ben je wellicht een paar ons aangekomen, maar wel volledig opgeladen. Limburg tijdens weekendje weg bezoeken is een cadeautje voor jezelf en voor iemand anders die je graag in de watten wilt leggen met een ontspannen en gezellig uitstapje!

Wat te doen in Limburg tijdens een weekendje weg?

Tijdens een weekendje in Limburg hoef je je absoluut niet te vervelen. Zo kun je in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen, maar ook grotten of het drielandenpunt bezoeken. Liefhebbers van shoppen plannen een tripje naar Maastricht, terwijl liefhebbers van cultuur de oude kastelen, musea en steenkolenmijn afstruinen. In de zomer zijn de kasteeltuinen van Arcen een absolute aanrader, terwijl je in de winter misschien liever een glas glühwein drinkt op een kerstmarkt. Laat je plannen dus vooral afhangen van het seizoen, de weersomstandigheden en je reisgezelschap!

Proef de sfeer van Limburg!

Waar overnachten tijdens een weekendje in Limburg?

Bij Weekendjeweg.nl vind je het ideale hotel om te overnachten tijdens je weekendje weg naar Limburg. Kies voor een hotel midden in een bruisende stad of ga juist voor een hotel vlakbij een mooi natuurgebied als je toe bent aan rust. Leuke steden voor een weekend Limburg zijn Valkenburg, Heerlen, Roermond, Venlo, Epen of ga naar het drielandenpunt in Vaals! In Limburg vind je spectaculaire hotels met eigen spa en zwembad, maar ook simpele en comfortabele hotels als je eigenlijk alleen maar naar het hotel komt om te slapen. Vergeet niet om de aanbiedingen te checken als jij een last minute naar Limburg wilt boeken of juist wilt genieten van een early-bird korting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau