Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Breda: shoppen, zien, meemaken en genieten!

Rapper Extince verzon het liefkozende 'Breedje-da' voor zijn favoriete stad, omdat een weekendje weg in Breda als thuiskomen voelt. Zijn jij en je geliefde er ook zo aan toe, een break om te ontsnappen aan de dagelijkse (werk)sleur? Lees verder

Boek in het über-gezellige Breda een weekendje weg en je zintuigen worden verwend terwijl je geest tot rust komt. Breedje-da, here you come!

Breda weekendje weg: stappen en shoppen!

Zoek op weekendjeweg.nl het hotel dat bij jou en je partner past en maak een deal waarbij je optimaal van je weekend weg in Breda gebruikmaakt. Gezelligheid kent geen tijd, die uitdrukking is zeker in deze levendige stad van toepassing. Bezoek horeca zoals Samsam, Café Bommel of Mad Molly's Irish Pub. Pak een concert of feest in de veelzijdige poptempel Mezz, waar de groten der aarde hun tourbussen parkeren. Er zijn diverse uitgaansgebieden, maar ook overdag kun je je lol op. Urenlang ben je er zoet met alleen al shoppen, een weekendje weg in Breda centrum moet je dus ruim nemen.

Precies doen waar je zin in hebt!

Een weekend weg in Breda heeft echter nog veel meer te bieden. Uiteenlopende bezienswaardigheden zoals de Grote Kerk en andere imposante architectuur, en buiten de stad de natuurgebieden waar je heerlijk uitwaait: de Galderse Heide met de vele bossen eromheen, de vennen en bloemenpracht op de Pannenhoef en De Kogelvanger met zijn flora en fauna. (Hard)lopen, fietsen, mountainbiken, veldrijden, het kan hier allemaal. In Breda een weekendje weg is een fijne combinatie van shoppen, bezichtigen, stappen en doen. Maar na een lange dag met al die positieve prikkels even relaxen op je comfortabele hotelbed met je partner is minstens zo romantisch. Mocht je alsnog de geest krijgen en eruit willen, dan is het fijn dat je je weekendje weg in Breda centrum hebt geboekt. De volgende dag neem je een kijkje op de Ginnekenmarkt of in de Foodhall, of - wie weet - beleef je het befaamde Avondje NAC aan de Beatrixstraat. Precies doen waar je zin in hebt, dat is de norm tijdens jouw weekendje Breda!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau