Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg naar Drenthe? Scherpe deals! | weekendjeweg.nl

Een bijzondere overnachting in de oerprovincie van Nederland? Een weekend in Drenthe staat in het teken van de veelzijdigheid van de provincie. Naast de geheimzinnige hunebedden zijn natuurliefhebbers volledig op hun plek tijdens een weekendje weg in Drenthe met de vele natuurgebieden. Voor gezellige steden gedurende een nachtje weg Drenthe liggen Assen, Emmen, Dwingeloo en Coevorden vlakbij. Bekijk het aanbod voor een weekendje weg in Drenthe met hotel van Weekendjeweg.nl en laat je verrassen door deze unieke streek. Lees verder

Kom tijdens een weekend Drenthe tot rust in de natuur

Tijdens een nachtje weg in Drenthe ben je even helemaal weg uit de drukte van het dagelijkse leven. De provincie Drenthe bestaat namelijk voor een groot deel uit natuur, en beschikt over maar liefst drie nationale parken. Bezoek tijdens een weekendje weg in Drenthe met hotel het Drents-Friese Wold, waar je gedurende een wandeling op de stuifzandvlaktes het gevoel ervaart alsof je in de Sahara bent beland. In Nationaal Park Dwingelderveld kom je langs schapen op de heidevelden, en trek je langs vennen en plassen. Nationaal Park Drentsche Aa dankt de naam aan de beek die door de natuur stroomt. In dit park bezoek je meerdere esdorpen die kenmerkend zijn voor de streek.

De mysterieuze hunebedden gedurende een weekend Drenthe

De provincie Drenthe staat bekend vanwege een bijzonder fenomeen: de hunebedden. Deze grafheuvels zijn ontstaan in de steentijd en vormen nog altijd een mysterie. Het grootste hunebed ligt bij de plaats Borger, waar ook een Hunebedcentrum is gebouwd. Hier kom je tijdens het weekendje weg naar Drenthe meer te weten over deze unieke bouwwerken in Nederland. Daarnaast kun je met de auto tijdens een weekend Drenthe op de Hunebed Highway rijden tussen Coevorden en Zuidlaren, waar je circa veertig hunebedden passeert.

Weekendje weg in Drenthe voor jong en oud

Drenthe biedt naast natuur en historie allerlei attracties voor alle leeftijden. Bezoek bijvoorbeeld WILDLANDS Zoo bij Emmen waar je bijzondere diersoorten tegenkomt. Het park is opgedeeld in drie themawerelden met bijbehorende dieren en planten: de savanne, de jungle en de poolgebieden. Verder liggen attractiepark Drouwenerzand, het Sprookjeshof in Zuidlaren en Plopsa Indoor Coevorden vlakbij. Bekijk meteen over welke voordelige aanbiedingen Weekendjeweg.nl beschikt voor een bijzonder weekendje weg naar Drenthe.

Waarom een weekendje Drenthe boeken bij Weekendjeweg.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale reispartner voor je boekingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een weekendje weg Drenthe te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een prettige vakantie!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau