Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg Coevorden? Bekijk onze deals | weekendjeweg.nl

Op zoek naar een romantische overnachting met je geliefde in de oerprovincie van Nederland? Verblijf dan tijdens een weekendje weg in Coevorden, wat voorheen een van de voornaamste vestingsteden van Nederland was. Bovendien Coevorden de oudste stad van Drenthe. Wandel door de binnenstad vol historie, geniet van de weelderige natuur of bezoek een van de attractieparken in de buurt. Een weekendje weg in Coevorden biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke tijd! Lees verder

Coevorden: de ideale plek om van de natuur te genieten

Tijdens een weekendje weg in Coevorden vraag je je geregeld af of je daadwerkelijk in Nederland bent. In de oase aan groen van het Vechtdal met heidevelden, zandverstuivingen, landgoederen en dichte bossen ben je namelijk volledig weg van alle drukte uit het stadsleven. Neem je verrekijker mee en spot roof- en weidevogels, hagedissen, reeën, vlinders en adders. Of pak de fiets en maak een kilometerslange fietstocht door Nationaal Park Dwingelderveld. Dit park is het grootste natte heidegebied van ons land. Onderweg ervaar je de stilte, terwijl je zo nu en dan een herder met zijn schapen tegenkomt.

Bewonder de unieke hunebedden tijdens een weekend in Coevorden

Wie Drenthe zegt, zegt hunebedden. Nog altijd is het een mysterie hoe deze reusachtige stenen uit de steentijd in deze formaties zijn opgebouwd. Bezoek tijdens het weekend in Coevorden Borger, waar zich het grootste hunebed bevindt. Ook is hier een Hunebedcentrum aanwezig waar je meer te weten komt over de grafheuvels. Verder kun je een autorit maken over de Hunebed Highway die van Coevorden tot Zuidlaren loopt. Langs de route kom je zo´n veertig hunebedden tegen.

Dieren- en attractieparken bij een weekendje Coevorden

Vlakbij Coevorden bevindt zich de Wildlands Adventure Zoo Emmen. In drie verschillende themawerelden (de jungle, savanne en poollandschap) zie je de meest exotische diersoorten voorbij komen. In de regio rondom Coevorden zijn daarnaast tal van andere attractieparken, zoals het Sprookjeshof in Zuidlaren, Plopsa Indoor Coevorden en het attractiepark Drouwenerzand. Kun je niet wachten om zelf in Coevorden te overnachten? Laat je betoveren door de magische Drentse omgeving met de voordelige aanbiedingen van Weekendjeweg.nl!

Waarom een weekend Coevorden boeken bij Weekendjeweg.nl?

Weekendjeweg.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren voor een onvergetelijke reis. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste reisdeals voor onze klanten. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau