Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Laat je verrassen tijdens een weekendje Assen!

Assen is de hoofdstad van vaak ondergewaardeerde provincie Drenthe. Dit gebied in het oosten van Nederland staat bekend om de rust, de nuchtere mensen en daarnaast de prachtige natuur. Lees verder

Assen is het hart van deze provincie, en daarom de perfecte plek voor een lekker weekendje weg. Deze gezellige stad is de perfecte uitvalsbasis voor al het moois dat er te doen en te beleven is. Bezienswaardigheden genoeg, en zeker ook meer dan genoeg culinaire opties. Wanneer je naar Assen een weekendje weg gaat durven wij één ding met zekerheid te beloven; het is niet de laatste keer dat je hier bent geweest!

Een gezellig weekendje Assen doet je goed!

Assen zelf is een gezellige stad, waar je heerlijk kunt eten en drinken. Struin lekker door deze knusse stad en schuif aan op een van de vele terrassen, of loop binnen bij een gezellig café of restaurant. Wanneer je door de stad struint moet je zeker ook even langs het standbeeld van Bartje. De originele versie van dit standbeeld vind je in de hal van het Stadhuis, de bronzen versie aan de Oostersingel. Verder is het Drents museum in de binnenstad meer dan het bezoeken waard. Daarnaast is er in de omgeving veel natuurschoon. Je kunt uren wandelen en fietsen door de vele natuurparken in Drenthe. Verder kun je naar het circuit waar de TT van Assen wordt georganiseerd, naar een van de vele Hunebedden in de omgeving en naar Kamp Westerbork. Waar je ook van houdt, er zijn genoeg opties in de omgeving!

Naar Assen een weekendje weg? Boek hier snel en eenvoudig!

Wij snappen dat je na het verdiepen in de mogelijkheden van dit prachtige gebied zo snel mogelijk een weekendje naar Assen wil. Daarom hebben wij het boeken makkelijk voor je gemaakt. Je hebt dit in een handomdraai geregeld, zodat je daarna alleen nog maar je auto richting het oosten hoeft te sturen. Geniet vervolgens van deze veelzijdige stad en de prachtige natuur eromheen!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau