Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Shoppen, natuur, culinair genieten en cultuur; Almere heeft het allemaal!

Een weekendje Almere is voor iedereen een heerlijk idee. En dat zeggen we niet zomaar, Almere is namelijk een ontzettend veelzijdige stad. Een stad die nooit verveelt bovendien. Lees verder

Er is in Almere altijd en overal wat te doen. Maak een ontspannen boswandeling in de omliggende natuur, of kies juist voor een stadswandeling. Bezoek een van museums, eet een hapje bij een van de vele restaurant, bezoek een voorstelling of pak een film. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het shoppen. Almere is werkelijk een paradijs voor mensen die houden van shoppen. Een ding is daarom zeker, een weekendje Almere heeft voor iedereen meer dan genoeg te bieden!

Shoppen tot je erbij neervalt in Almere

Het centrum van Almere is werkelijk een paradijs voor liefhebbers van shoppen. En dan maakt je smaak qua kleding niet zoveel uit, want hier is alles te vinden. Winkels van grote merken, luxere winkels en allerlei speciaalzaken. Het is hier allemaal. En het mooiste voor de liefhebber is nog wel dat de winkels 7 dagen per week geopend zijn. Je kan hier dus het hele weekend je hart ophalen. Tussendoor en daarna kun je lekker genieten van een hapje en een drankje op de Grote Markt of het restaurantplein Belfort.

Ontdek de omgeving op de fiets

Almere is dé stad voor liefhebbers van fietsen. Rondom de stad ligt maar liefst 440 kilometer aan vrij liggende fietspaden. Die gaan zowel dwars door de stad heen, waar je kunt genieten van de moderne architectuur. Maar je kan ook langs de Oostvaardersplassen, of dwars door de andere natuur heen. En mocht je nou geen fiets hebben of deze niet kunnen meenemen, geen probleem! Bij de VVV en op andere plekken kun je gemakkelijk een fiets huren, eventueel elektrisch al je wil.

Boek je weekendje Almere!

Een weekendje Almere staat garant voor plezier en waarschijnlijk bol van de activiteiten. Je kunt natuurlijk ook lekker tot rust komen, maar we zouden toch adviseren te genieten van de vele mogelijkheden in deze levendige stad.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau