Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

De hoofdstad leren kennen? Boek een overnachting in Amsterdam!

Een nachtje weg in Amsterdam, komt het er dan toch een keer van? De Nederlandse hoofdstad die hoog op het verlanglijstje staat van toeristen wereldwijd, en jij hebt hem gewoon binnen handbereik. Een overnachting in Amsterdam is zo geregeld en ook de reis ernaartoe duurt niet lang. Des te meer tijd heb je om alles tot je te nemen. Lees verder

Hallo Amsterdam!

Een overnachting in Amsterdam biedt je de tijd om zo veel mogelijk highlights mee te pikken. Van de zo mooi bezongen duiven op de Dam tot het stadion dat naar 's lands beroemde voetballer vernoemd is: De Johan Cruijff ArenA. Pak je de trein, dan wacht je op het Centraal Station al een onuitwisbare indruk: dit is een schitterend staaltje architectuur. Vergeet niet zo nu en dan omhoog te kijken. Eenmaal buiten word je overweldigd door het bekende beeld van de eeuwenoude gebouwen, grachten, trams, rondvaartboten en toeristen uit alle uithoeken van de wereld.

In Amsterdam een overnachting boeken

Hoe je goedkoop een overnachting in Amsterdam fikst, wijst zich vanzelf via deze website. Wie weet maak je van je nachtje weg in Amsterdam een weekendje of een midweek. Net als in Parijs, Rome en Londen is er genoeg te doen om langer te blijven of snel weer terug te keren. Dan boek je gewoon opnieuw in Amsterdam een overnachting. Je wilt wellicht ook naar het Anne Frank Huis of een middag uitgebreid de tijd nemen voor Artis. Ben je gek op markten, dan is Amsterdam met de Albert Cuyp, de Dappermarkt, het Waterlooplein en de Noordermarkt een waar walhalla.

Eindeloos winkelen

Ook daarom is het raadzaam goedkoop je overnachting in Amsterdam te boeken, dan hou je weer geld over om in de stad stuk te slaan. Over shoppen gesproken: urenlang winkelen op de Nieuwendijk, Haarlemmerdijk en Kalverstraat, dat kan ook zomaar het doel zijn van je tripje richting Mokum. Maak een selfie in de Jordaan, bewonder de Westertoren en lunch uitgebreid aan de Nieuwmarkt. Je verveelt je hier nooit. Veel plezier tijdens je midweek, weekend of nachtje weg in Amsterdam!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau