Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Je laten verrassen in de Hofstad? Boek in Den Haag een overnachting!

Je laten verrassen in de Hofstad? Boek in Den Haag een overnachting! Den Haag is veel meer dan de stad waar onze regering zetelt. Er is natuur, strand, cultuur, talloze winkels en bovendien een levendige muziek- en festivalscene. Laat je verrassen in de hoofdstad van Zuid-Holland en boek een overnachting in Den Haag. Lees verder

In Den Haag een overnachting boeken

Een nachtje weg in Den Haag ligt voor de hand, want wanneer je gezellig blijft slapen, heb je de tijd om de vele gezichten van de Hofstad te ontdekken. Flaneer vanaf het Centraal Station waar je je in New York waant, via de Spuistraat het oude stadscentrum in. Duizend-en-één winkeltjes van uiteenlopende soorten wachten hier op je, evenals veel bekende modeketens. Ook de traditionele boekhandel is hier in in groten getale vertegenwoordigd. Rondom de Grote Markt kun je zomaar politici in het wild spotten; even verderop ligt het Binnenhof. Geniet van de lunch onder de bomen op het mooie terras van Bodega de Posthoorn, in de rijke buurt waar ook de theaters Diligentia en Pepijn te vinden zijn.

Muziekstad Den Haag

Loop verder naar het Plein. Hier vinden 's zomers festivals plaats, deze stad staat bekend om haar muzikale inwoners. The Golden Earring, Anouk, Shocking Blue, Di-rect, allemaal begonnen ze hun carrières in bijvoorbeeld concertzaal Paard. Wie weet speelt daar 's avonds wat leuks. Zie je dat het geen overbodige luxe is dat je in Den Haag een overnachting hebt geregeld?

Cultuur, strand en kindervermaak

Je nachtje weg in Den Haag biedt ruimte om de volgende dag een museum mee te pikken. Het Gemeentemuseum aan de rand van de stad is een aanrader. Daarna nog even uitwaaien op het strand? Met de tram ben je binnen no time in Scheveningen, waar je plaatsneemt bij één van de vele strandtenten. Heb je kinderen mee, dan is het wereldberoemde Madurodam een must. Vlakbij liggen de bossen rondom miljonairsdorp Wassenaar, De Horsten en Clingendael. Uren breng je er door. Wat fijn dat je besloten hebt een overnachting in Den Haag te boeken, en van een dagje een nachtje of zelfs weekendje weg hebt gemaakt!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau