Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Een weekend Terschelling, even lekker weg!

Kilometers zand en duinen, ongerepte natuurgebieden en lekker buiten zijn: tijdens een weekend Terschelling geniet je van een zorgeloze strandvakantie in eigen land! Lees verder

Weekendje weg op Terschelling: fietsen en wadlopen

Een weekendje weg op Terschelling is een aanrader als je graag actief bent in de natuur. De mogelijkheden om te wandelen en fietsen zijn eindeloos. Het landschap is enorm gevarieerd, waarbij duinen, kwelders, wadden, bossen, polders en heidevelden elkaar afwisselen. Bijzonder is wadlopen op Terschelling. Er zijn korte en langere routes en je wandelt op verschillende tijdstippen: 's ochtends vroeg of bij zonsondergang. Kies je voor een wadproeverij dan wordt ook de inwendige mens verwend. Als je op Terschelling een weekend weg bent, mag je een fotomoment bij de beroemde vuurtoren Brandaris niet ontbreken.

Weekend Terschelling met de hond

Neem je je trouwe viervoeter graag mee op vakantie? Tijdens een weekend Terschelling met de hond geniet het hele gezin van een fijn verblijf. Met zijn weergaloze natuur en uitgestrekte stranden heeft de hond alle ruimte om te rennen en spelen, terwijl je zelf een ontspannen wandeling langs de branding maakt. Handig om te weten: de hond mag meestal gratis mee op de veerboot naar Terschelling!

Geen weekend maar een nachtje weg Terschelling

Zin om een dagje uit te waaien of breng je een flitsbezoek aan familie of vrienden? Dan is een nachtje weg op Terschelling een aanrader. Je hebt alle tijd op het eiland en hoeft niet dezelfde dag terug te rijden. Na een comfortabele nacht in een hotel op Terschelling neem je de volgende dag de veerboot weer terug naar het vasteland.

Lang weekend weg naar Terschelling

Behoefte aan een romantisch vakantie met je geliefde? Kies dan voor een lang weekend weg op Terschelling. Wil je er zeker van zijn dat je daadwerkelijk een lang weekend in het hotel kunt verblijven? Check of het hotel een vroege of late check-in hanteert en controleer ook wanneer je uit moet checken. Ben je op Terschelling een weekend weg en kun je nog niet inchecken in het hotel? Bezoek dan het pittoreske West-Terschelling voor een kop koffie of smakelijke lunch.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau