Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Zwolle? Bekijk onze deals | weekendjeweg.nl

Op zoek naar een weekendje weg in een bruisende Hanzestad? Tijdens een weekendje Zwolle maak je kennis met de zowel historische als trendy stad aan de IJssel. Een weekendje weg in de omgeving Zwolle staat garant voor veel winkelplezier, boeiende musea en culinaire hoogtepunten. Met een weekend weg Zwolle bij Weekendjeweg.nl beleef je een onvergetelijke tijd! Lees verder

Ontdek de dynamische sfeer bij een Zwolle weekend weg

Wanneer je wandelt door de stad tijdens een nachtje weg Zwolle voel je direct de levendige ambiance. Waar in de middeleeuwen de kooplieden van het Hanzeverbond voor bedrijvigheid zorgden, kom je tegenwoordig allerlei creatievelingen en studenten tegen. De ondernemerslust en handelsgeest die verankerd zijn in deze stad zorgen ervoor dat er altijd wat te beleven is tijdens een weekend weg Zwolle. Zo genieten shopaholics van de talrijke boetieks met bijzondere verkoopconcepten en duiken boekenwurmen in de vele boekenwinkels van de stad.

De beste weekendje Zwolle tips

Voor weekendje Zwolle tips kun je gedurende een weekendje weg in omgeving Zwolle niet om de rijke geschiedenis van de stad heen. De Overijsselse hoofdstad biedt plaats aan karakteristieke gevels, een stervormige gracht rondom het historische stadshart en een verdedigingsmuur. Bezoek gedurende een nachtje weg in Zwolle de Sassenpoort, een van de meest bijzondere stadspoorten uit de middeleeuwen van Nederland. De binnenkant van Sassenpoort is net zo imposant, met fraaie zalen en een schitterend uitzicht. Voor een fraai panorama over de stad beklim je de Onze-Lieve-Vrouwentoren bij de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopneming. Deze toren staat ook wel bekend als de Peperbus en is 75 meter hoog. Het interieur van de kerk is kleurrijk, met prachtige wanden en glas-in-lood ramen.

Volop cultuur tijdens Zwolle weekend weg

Bij een weekendje Zwollekun je niet om de verscheidene musea van de stad heen. Bezoek bijvoorbeeld Museum de Fundatie, wat is gevestigd in het meest opvallende gebouw van Zwolle. In het museum vind je bijzondere moderne kunst, zoals van Neo Rauch. Of neem een kijkje in het Herman Brood Museum & Experience. In dit museum kom je alles te weten over de beroemde Zwollenaar. Nieuwsgierig naar de beste plekken om in Zwolle te overnachten? Boek meteen je volgende weekend weg in Zwolle op Weekendjeweg.nl!

Waarom Weekendjeweg.nl?

Weekendjeweg.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren voor een onvergetelijke reis. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste reisdeals voor onze klanten. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau