Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Sfeervol hotel incl. ontbijt op loopafstand van het centrum in Hanzestad Zwolle

Hotel Fidder - Patrick's Whiskybar
Zwolle, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
60,-
totaal: 143,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 29 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een sfeervol hotel op loopafstand van het centrum in de Hanzestad Zwolle incl. ontbijt

Zwolle is een stad met een dynamische sfeer die je overal terug ziet. Het is een Hanze- en een studentenstad en dit bij elkaar maakt het zowel een historische als een hippe stad aan de IJssel! Wie van winkelen houdt, kan zich echt vertoeven in het centrum. Maar het centrum is niet alleen voor winkelen, de authentieke straatjes en gebouwen geven echt karakter aan deze stad. Er is ook genoeg cultuur en bezienswaardigheden qua geschiedenis te vinden. Zwolle is altijd al de stad geweest waar de handelsgeest en ondernemerslust hoog was en nog steeds is. Vroeger kwam dit door de kooplieden van het Hanzeverbond maar nu zijn dat de studenten, ondernemers en creatievelingen die daarvoor zorgen. Zo zijn er talloze winkeltjes met unieke verkoopconcepten, is er een restaurant in een kerk opgebouwd en is er een grote boekenwinkel met een brasserie en leeshemel café! Niet alleen is de binnenstad populair. Je kan hier ook heerlijk op avontuur gaan door langs de uitgestrekte bossen en prachtige landerijen met de fiets of ten voet!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Sfeervol hotel incl. ontbijt op loopafstand van het centrum in Hanzestad Zwolle

Hotel Fidder - Patrick's Whiskybar
Zwolle, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Er is een whisky bar in het hotel met ruim 800 soorten whisky
  • Gelegen op loopafstand van het centrum
  • Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (centraal station 5 min. lopen)
  • Tip: beklim de middeleeuwse torentrap van de Sassenpoort
Hotel Fidder - Patrick's Whiskybar
Kon. Wilhelminastraat 6,
Zwolle, Nederland
Kaart
Kon. Wilhelminastraat 6, Zwolle, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Fidder - Patrick's whiskybar is gevestigd in een rijksmonument en is een bijzonder hotel vanwege de architectuur en het uitzonderlijke interieur. Het heeft hoge plafonds, erkers en originele ornamenten. Er zijn 23 kamers met elk zijn eigen charme. De kamers die er zijn: een single, twin, double en comfort. Alle kamers zijn uniek ingericht. Zo heeft de single kamer een bankje als je even wil genieten van een goed boek of de televisie. Daarnaast is de kamer, net als alle andere kamers, voorzien van de benodigde basics, maar ook van badjassen en slippers, koffie- en theefaciliteiten, een strijkeenheid, douche of bad, televisie en gratis Wi-Fi. De comfort kamers hebben net wat extra's, zoals een bubbelbad en een hemelbed of infrarood sauna. Bij het hotel zit ook een Whisky Bar. Een kleine 1000 whisky's sieren de bar en de whiskykasten. Toe aan comfort food? Dan kan je ook in de whiskybar terecht.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

The Great Escape

Recreatie en spellen
Westerlaan 51 Zwolle

Vind je de weg naar de vrijheid terug? Ervaar het gevoel van gevangen zitten in deze Escape Room.

Zwolle

Steden
Zwolle

Zwolle is een goed voorbeeld van een frisse, bruisende stad die met veel nog aanwezige middeleeuwse en renaissance elementen in een historische kern.

Museum de Fundatie

Musea
Blijmarkt 20, Zwolle

Museum de Fundatie bezit en beheert een grote collectie beeldende kunst die door oud directeur Dirk Hannema bijeen werd gebracht en later belangrijke aanvullingen kende met onder meer de kunstcollectie van de Provincie Overijssel.

De Gillende Keukenmeiden Zwolle

Eten en drinken
Meerminneplein 7

Voor homemade taart zit je bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle meer dan goed. Elke dag versgebakken, een heel buffet vol. Inclusief vegan, gluten- en suikervrije opties.

Waanders In De Broeren

Bezienswaardigheden, Shoppen
Achter De Broeren 1-3

Waanders in de Boeren is een boekwinkel in een kerk, maar eigenlijk veel meer dan dat. Ook kunt u wat eten of drinken in de brasserie en er zijn ook regelmatig lezingen en concerten.

Nederlands Bakkerij Museum

Musea
Kerkhofstraat 13

De geschiedenis van de boterham, hoe kwam deze ooit op het bord terecht? Kom er achter in dit bijzondere museum.

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

tot 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau