Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotel Middelburg

Op zoek naar een hotel in Middelburg? Dit is de hoofdstad van de provincie Zeeland en een mooie oude stad. De stad is rijk aan geschiedenis en architectuur dit maakt Middelburg een geweldige stad om te bezoeken. Lees verder

Weekendjeweg.nl heeft een selectie van diverse hotels in en rondom Middelburg.Een weekendje weg in een hotel in Middelburg is een rustig of juist spannend uitje voor jong en oud.

Door de vele activiteiten, waaronder shoppen, musea bezichtigen en wandelroutes door het oude gedeelte van de stad, is een hotel in deze middeleeuwse stad een populaire bestemming bij veel mensen.

Stadhuis van Middelburg

Een indrukwekkend stadhuis in laat gotische stijl dat het bekijken meer dan waard is.

Zeeuwsmuseum

Een museum met een grote collectie en uitgebreide informatie over Middelburg en haar geschiedenis.

Tropische Vlindertuin Berkenhof

Een klein stukje tropen op korte afstand van Middelburg. Een spannende, mooie en leerzame beleving voor iedereen.

Er is genoeg te doen in deze historische stad. In combinatie met een goed hotel maakt dit voor velen een perfect weekendje weg.

Of je nu een goedkoop hotel in het centrum zoekt. Of liever een sfeervol hotel daarbuiten. Onze selectie is zeer uitgebreid. Boek daarom nu een weekend in Middelburg.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau