Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Vlieland? Bekijk onze deals | weekendjeweg.nl

Het ware eilandgevoel in eigen land ervaren? Bekijk dan de weekend Vlieland aanbiedingen van Weekendjeweg.nl! Zodra de trossen los gaan van de veerboot uit de Friese havenstad Harlingen, begint direct de vakantie. Laat je inspireren door ons aanbod aan Weekend Vlieland hotels voor een onvergetelijke tijd aan het strand. Lees verder

Geniet van de rust en stilte bij een Vlieland weekendje weg

Een weekendje weg op Vlieland is de ideale plek om even tot rust te komen. Zo is hier geen massatoerisme en is het eiland autoluw. Je wandelt tijdens het weekendje Vlieland op de uitgestrekte stranden van circa 25 kilometer, spot vogels in de glooiende duinen en bossen of bezoekt het enige dorp van het eiland. Een weekend Vlieland met hond is ideaal voor je viervoeter, aangezien er alle ruimte is om urenlang te wandelen in de natuur. De weekend Vlieland hotels bevinden zich veelal aan de oostelijke kant van het eiland. Op Weekendjeweg.nl vind je de beste weekend Vlieland aanbiedingen voor een betaalbare trip met je geliefde, vrienden of familie.

Vuurduin, het hoogste punt om te bezoeken tijdens het weekendje weg Vlieland

Maak tijdens een wandeling bij het weekend Vlieland met hond een uitstapje naar Vuurduin. Deze vuurtoren heeft een hoogte van 16,8 meter, en bevindt zich daarnaast op een de Vuurboetsduin van 42 meter hoog. Neem de gietijzeren trap omhoog en geniet van een waanzinnig uitzicht vanaf de vuurtoren. Ook vertelt de vuurtorenwachter je graag alles over het leven op het eiland. Verder is er een bezoek aan Museum Tromp's Huys tijdens het Vlieland weekendje weg een aanrader om meer van de geschiedenis van het eiland te weten te komen. Bekijk eeuwenoude zeekaarten, lees over de walvisvaart en verwonder je over de zeventiende-eeuwse ontdekkingsreiziger Willem de Vlamingh.

Vogels spotten bij het weekendje Vlieland

Natuurliefhebbers bezoeken tijdens het weekendje weg Vlieland het natuurgebied Kroon's Polders. In de negentiende eeuw werden deze polders aangelegd om te verhinderen dat het eiland in tweeën zou splitsen gedurende een hevige storm. Ondertussen spot je hier prachtige vogels, zoals de aalscholver en lepelaar. Maak zelf kennis met het bijzondere eiland Vlieland dankzij de voordelige deals van Weekendjeweg.nl!

Waarom Weekendjeweg.nl?

Weekendjeweg.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren voor een onvergetelijke reis. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste reisdeals voor onze klanten. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau