Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg Friesland? Bekijk onze deals | weekendjeweg.nl

Op zoek naar een verrassende vakantie in eigen land? Met een weekendje weg Friesland van Weekendjeweg.nl maak je kennis met deze noordelijke provincie. Friesland is bij uitstek de plek voor watersporters, aangezien de provincie voor een groot deel uit meren bestaat. Vaar over de Friese meren, ga met een gids wadlopen bij de Waddenstreek of bezoek de vele gezellige steden. Een nachtje weg in Friesland blijft continu boeiend. Lees verder

De boeiende landschappen tijdens een weekendje Friesland aan het water

Gedurende je verblijf in een Weekendje weg Friesland huisje kom je volledig tot rust, aangezien de meeste locaties zich vlakbij fraaie natuurgebieden bevinden. De provincie Friesland beschikt over vier nationale parken, zoals het natuurgebied Alde Feanen met meer dan 400 hectare aan moerassen, bossen en veenmeren. Een perfecte methode om dit natuurgebied te verkennen tijdens een weekendje Friesland aan het water is per boot. Vogelaars bezoeken het nationaal park Lauwersmeer. Hier zijn diverse uitzichtpunten en vogelkijkhutten gecreëerd om tijdens het weekendje Friesland van dichtbij bijzondere vogelsoorten te spotten. Daarnaast is dit park het enige Dark Sky Park van ons land, wat inhoudt dat je zonder enige lichtvervuiling naar een prachtige sterrenhemel kijkt.

Elfstedentocht maken tijdens een Friesland weekendje weg

De Elfstedentocht is enorm populair in binnen- en buitenland. Een weekend Leeuwarden is natuurlijk niet te missen tijdens je Elfstedentocht! Je hoeft tijdens een weekendje Friesland niet te wachten tot het ijs op het water ligt. Maak bijvoorbeeld een fraaie fietstocht langs een aantal van de steden of bezoek tijdens een Friesland weekendje weg de steden met de auto. Maak bijvoorbeeld kennis met de zeventiende-eeuwse waterpoort van Sneek, bezoek de het stadsmuseum in de vestingstad Dokkum waar de heilige Bonifatius is gestorven of geniet van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer vanuit de havenstad Harlingen. Vanaf Harlingen maak je bovendien een tocht per veerboot naar Waddeneilanden als Terschelling en Vlieland. Naar Ameland vaar je vanaf Holwerd, terwijl je vanaf Lauwersoog het Friese Waddeneiland Schiermonnikoog bezoekt. Zin om gelijk een weekendje weg Friesland huisje te reserveren voor een mooie reis met je partner, vrienden of familie? Boek dan een van de voordelige deals voor een nachtje weg in Friesland bij Weekendjeweg.nl!

Waarom een weekend weg naar Friesland boeken bij Weekendjeweg.nl?

Weekendjeweg.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren voor een onvergetelijke reis. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste reisdeals voor onze klanten. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau