Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

Sfeervol 4*-Van der Valk hotel in Sneek

Van der Valk Hotel Sneek
Sneek, Friesland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
55,72
totaal: 133,89 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 8 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het 4*-Van der Valk hotel in Sneek, centraal gelegen in het prachtige en natuurlijke Friesland

Geniet 2, 3 of 4 dagen in het comfortabele 4*-Van der Valk Hotel Sneek! Sneek ligt tussen de Friese steden Bolsward, Leeuwarden en Heerenveen in: de perfecte uitvalbasis voor je verblijf in de mooie provincie Fryslân! Het hotel ligt pal naast het Rasterhoff park. Ontdek hier doormiddel van een wandel- of fietstocht de mooie natuur, ga op zoek naar de Schotse Hooglanders en bekijk de prachtige waterval. Daarnaast mag een bezoek aan de stad Sneek ook zeker niet ontbreken (15 min. loopafstand). Ga lekker shoppen of geniet van een heerlijke stadswandeling. Lekker het water op? Huur dan een elektrische sloep bij de receptie van het hotel en maak een prachtige tocht over het bekende Sneekermeer, richting het centrum van Sneek of door de prachtige wateren in de omgeving.

Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

Sfeervol 4*-Van der Valk hotel in Sneek

Van der Valk Hotel Sneek
Sneek, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o.b.v. logies
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €18,50 p.p.p.d.
  • Gelegen op slechts 5 minuten rijden van het centrum
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel
  • Gratis gebruik van fietsenstalling bij het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: huur een 100% elektrische sloep en ontdek de Friese wateren
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst

Meer over Sneek..

De Waterpoort
Een absolute must-see in Sneek is de iconische Waterpoort, die het symbool van de stad is geworden. Deze imposante poort werd oorspronkelijk gebouwd in de 16e eeuw en diende als de belangrijkste toegangspoort tot de stad. Met zijn indrukwekkende dubbele torens en fraaie architectuur is de Waterpoort een ware blikvanger. Je kunt de poort bewonderen tijdens een ontspannen wandeling langs de grachten of vanaf een boot tijdens een pittoreske stadsrondvaart.

Het Fries Scheepvaart Museum
Voor liefhebbers van maritieme geschiedenis is het Fries Scheepvaart Museum een niet te missen attractie. Dit museum neemt je mee op een reis door de rijke nautische tradities van Friesland. Je kunt hier prachtige scheepsmodellen bewonderen, boeiende exposities verkennen en meer te weten komen over de belangrijke rol die de scheepvaart heeft gespeeld in de ontwikkeling van de regio. Het museum biedt ook interactieve ervaringen, zoals het zelf besturen van een virtueel skûtsje (traditioneel Fries zeilschip) en het verkennen van een reconstructie van een historische scheepswerf.

Het Nationaal Modelspoormuseum
Voor de liefhebbers van modeltreinen is het Nationaal Modelspoormuseum een waar paradijs. Dit unieke museum herbergt een indrukwekkende collectie modeltreinen en miniaturen. Bewonder de gedetailleerde landschappen, historische treinstellen en de verschillende schalen van modelspoorbanen. Het museum biedt ook interactieve mogelijkheden, waar bezoekers zelf de treinen kunnen bedienen en de routes kunnen aanpassen. Stap binnen in de wereld van de spoorwegen en laat je fascineren door de minutieuze details en de passie die in deze miniatuurwereld is gestoken.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Van der Valk Hotel Sneek
Burg. Rasterhofflaan 1,
Sneek, Nederland
Kaart
Burg. Rasterhofflaan 1, Sneek, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Sneek ligt vlak bij het gezellige centrum van de Friese stad Sneek. De kamers van Van der Valk Hotel Sneek zijn standaard voorzien van een balkon of terras, televisie, radio, telefoon, kluisje, gratis Wi-Fi en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en een föhn. Je dag begint goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtruimte van het hotel. ’s Middags en ’s avonds kun je genieten van heerlijke gerechten in het à la carte restaurant. Daarnaast beschikt Van der Valk Hotel Sneek over een bar-brasserie en een terras aan het water waar het met mooi weer goed toeven is. Je hebt de mogelijkheid om tegen betaling een fiets te huren bij de receptie en de auto kun je gratis parkeren. Voor ontspanning kun je gebruik maken van de fitnessruimte of de nieuwe wellness faciliteiten met o.a. infrarood sauna 40°, Himalaya zout sauna 70°, voetenbaden, massagedouche en een rustruimte.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

De Grote- of Martinikerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Rienck Bockemakade 7, Sneek

De Martinikerk is in de 11e eeuw gebouwd en is tot nu toe de meest centrale, grote kerk in Sneek. Het is moeilijk om deze kerk met haar interessante geschiedenis mis te lopen in Sneek.

Weduwe Joustra

Eten en drinken
Kleinzand 32

Kom een keer kijken, in één van de oudste panden (anno 1484) van Sneek, waar al 154 jaar Weduwe Joustra Beerenburg wordt gemaakt. Geniet niet alleen van de sfeer, maar uiteraard ook van de Beerenburg, die écht lekkerder smaakt als je zelf in Sneek bent geweest.

Fries Scheepvaart Museum

Musea
Kleinzand 16

De geschiedenis van de Friese scheepvaart staat uiteraard centraal in het Fries Scheepvaart Museum staat, maar ook de historie van de stad Sneek en omgeving wordt niet overgeslagen. Dus alles van skûtsjesilen, de Sneekweek en de Friese zeemacht, tot de Elfstedentocht en de Sneker Waterpoort komen aan bod.

Rondvaartbedrijf M. Van Der Werf

Boottochten en watersporten
1E Oosterkade 3

Rondvaartbedrijf M. van der Werf is sinds 1940 een vertrouwd adres voor een rondvaart in Sneek. Bij hen voelt u zich thuis op het water!

Sneek

Steden
Sneek

De bruisende watersportstad Sneek staat bekend om het Sneekermeer. De stad heeft daarnaast ook een leuk centrum met diverse musea, gezellige terrasjes en een gevarieerd winkelcentrum.

Makkum

Steden
Makkum

Het pittoreske centrum van Makkum is een toonbeeld van gezelligheid. Met terrasjes en een keur aan horecavoorzieningen in de historische panden. Op de boulevard is een keur aan passende winkels en horeca te vinden.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau