Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Overnachting in Maastricht? Bekijk de vele mogelijkheden!

Samen met je partnet een romantisch nachtje weg in Maastricht, het is zo geregeld op weekendjeweg.nl. De stad aan de Maas is de absolute parel van Limburg. Een goedkope overnachting in Maastricht geeft je alle tijd om je onder te dompelen in cultuur, historie, gezelligheid in winkels en horeca en nog veel meer. Lees verder

Nachtje weg in Maastricht boeken

Eerste advies: vertrek vroeg in de ochtend al naar het zuiden zodat je er praktisch een heel weekend van maakt. Zowel de dag voor als de dag na je overnachting in Maastricht benut je dan optimaal. Lekker shoppen, wandelen langs de Maas en een (verwarmd) terrasje pikken op één van de vele pleinen en pleintjes, de tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Je plakt misschien eenmaal in Maastricht een overnachting eraan vast, en waarom niet.

Extra nachtje blijven

Een goedkope overnachting in Maastricht extra geeft je helemaal de tijd om bijvoorbeeld urenlang rond te snuffelen in op een unieke locatie - namelijk in een kerk - gesitueerde boekhandel Dominicanen rond te snuffelen of een uitstapje te maken naar het fort op de Sint Pieter. Bezoek één van de imposante basilieken, neem de tijd voor het Vesting- of het Bonnefanten Museum en maak een selfie op de Sint Servaasbrug. Of ga shoppen, daar hebben ze deze stad praktisch voor ingericht: je raakt niet uitgekeken. Duik bijvoorbeeld de boetiekjes aan de knusse Stokstraat in.

Gun jezelf en je partner een romantisch weekendje Maastricht!

Wanneer je in Maastricht een overnachting neemt, beland je niet alleen in een comfortabel en romantisch hotel met alle luxe die daarbij hoort, maar vooral in een warm bad van gezelligheid, levensvreigde en gastvrijheid. Daar zijn jij en je partner misschien wel aan toe na een periode hard werken. Zo nu en dan gun je jezelf daarom een nachtje of weekendje weg en Maastricht is daar net als veel andere Nederlandse steden uitermate geschikt voor. Hier laat je even de boel de boel, stop je je uitgezette telefoon diep in je tas en geniet je van elkaar en een prachtige stad.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau