Vijlenberg 33, 6294 AR  Vijlen, Nederland (Kamers: 16)

Het charmante Hotel de Linde ligt in het hoogstgelegen dorp van Nederland in Zuid-Limburg en biedt dan ook een schitterend uitzicht. U wordt hier met Limburgse hartelijkheid ontvangen en de eigenaren stellen alles in het werk om u persoonlijke aandacht te geven. Na een goede nachtrust in deze rustige omgeving staat er ’s morgens een lekker ontbijt voor u klaar. Tevens kunt u in het restaurant genieten van een heerlijk driegangen keuzemenu dat bereid wordt met markt- en seizoensverse producten. Verder is het terras of de grote tuin een prima stek om van de zon en het uitzicht op de omliggende natuur te genieten. Bovendien beschikt het hotel over een afsluitbare fietsenstalling.

De kamers van Hotel de Linde zijn netjes ingericht en beschikken over een televisie, radio en een badkamer met douche en toilet.

Hotel De Linde ligt aan de rand van het hooggelegen Vijlen, een schilderachtig Limburgs dorpje met typische vakwerkhuizen en een markante kerk uit 1860. Een tocht door de omgeving voert langs beekjes, mergelgrotten, akkers, kastelen en lieflijke dorpjes. Wie wil shoppen gaat naar Heerlen, Aken of Maastricht. In Vaals is een Outdoor Karting. Het bekende 'Drielandenpunt' is te vinden in Vaals. Ook kan men er voor kiezen om eens lekker te ontspannen op de antiekmarkt in Luik of Tongeren. Verder zijn de Eifel en de Ardennen dichtbij, waar u in de winter bij voldoende sneeuw zelfs kunt langlaufen. Het mooie Geuldal, waar het hotel op uitkijkt, behoort tot het mooiste landschap van Nederland. Het dorp Vijlen heeft waarschijnlijk een Romeinse oorsprong, hoewel in het Vijlenerbos grafheuvels te vinden zijn, waaruit blijkt dat het gebied rond het huidige dorp ook al lang voor de Romeinse tijd bewoond werd. Er zijn dus ongekende mogelijkheden tot ontspanning en activiteiten. En nog een dagje uitgebreid shoppen? In het nabijgelegen Aken kunt u uw hart ophalen.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 16 kamers
 • Bar
 • Hotels met Dinerarrangement
 • Huisdier niet toegestaan

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 4 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 19 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 85,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 170,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 90,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 180,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
8.0
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

7.8
- Stel (50+) -

"Moeilijk bereikbaar die slecht ter been zijn ( geen lift)"

Tip: Mooie omgeving

6.5
- Stel (50+) -

"Wij kregen een bon van onze zoon van 15 euro. Na boeking werd er 9,75 euro reserveringskosten bij gerekend. Bij navraag in het hotel zou dit niet berekend worden bij directe reservering in het hotel. Verdienmodel voor jullie club...en slechts 5 euro korting voor ons bij inlevering van de bon.....foei weekendjeweg.nl"

Tip: De kamer die wij toegewezen kregen was echt klein....het bed paste er net in!

7.7
- Stel (50+) -

"Miste wel een eigen koelkastje was wel handig geweest i.v.m.medicijnen. Is wel op gelost. "

Tip: Wandeling naar Stijgend hert. Mooi buiten terras.

8.4
- Stel (50+) -

"Leuk familiehotel, prima service en je kunt er 's avonds uitstekend eten!"

Tip: We hebben Maastricht en Valkenburg bezocht, heel goed te doen vanuit Vijlen.