Hotel Residentie Slenaeken

Dorpsstraat 34, 6277 NE  Slenaken, Nederland (Kamers: 12)

Hotel Residentie Slenaeken, gelegen in het Zuid-Limburgse Slenaken, is een heerlijke bestemming om er even tussenuit te gaan. U wordt gastvrij ontvangen in dit familiehotel. Voor een hapje en drankje kunt u terecht in het restaurant. Vanaf het tuinterras heeft u een schitterend uitzicht over het Gulpdal. Even ontspannen met een boek bij de open haard doet u in de lobby. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi door het gehele hotel.

De kamers van Hotel Residentie Slenaeken zijn voorzien van televisie en een badkamer met douche en toilet.

Hotel Residentie Slenaeken ligt in het charmante Slenaken, vlakbij de grens met België en Duitsland. Een uitstapje naar Maastricht en Aachen is zo gemaakt. Voor de deur kunt u de bus pakken die u binnen 30 minuten naar Maastricht brengt. Daar kunt u uitgebreid shoppen of musea bezoeken. De omgeving van Hotel Residentie Slenaeken wordt gekenmerkt door abdijen, kabbelende riviertjes, heuvels en fraaie vakwerkhuizen. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes die u door het prachtige landschap leiden. Kortom, u heeft hier alle ruimte om even afstand te nemen van het leven van alledag.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 12 kamers
 • Bar

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Gratis extra's

 • Parkeren voor de deur
 • Gebruik van Wifi zowel in uw kamer als de openbare ruimtes
 • Gebruik van verwarmde garage voor uw (motor)fietsen

Belangrijk

 • Het hotel accepteert huisdieren voor EUR €12.50 per huisdier per nacht.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 2 aanbiedingen beschikbaar voor donderdag 10 februari

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 134,70
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 249,40
excl. toesl. €19,80 per reservering
8.5
2 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.4
- Stel (50+) -

"Nee"

Tip: Ga eens lunchen in 't Hijgend Hert in Vijlen. Is de enige berghut in Nederland. Erg goed eten.

8.8
- Stel (50+) -

"nvt"

Tip: nvt