Pension Westerburen

Middenstreek 32, 9166 LN  Schiermonnikoog, Nederland (Kamers: 10)

Pension Schiermonnikoog is een intiem hotel, rustig gelegen nabij het centrum van het dorp Schiermonnikoog op het gelijknamige Waddeneiland. Persoonlijke benadering en gastvrijheid staan voorop in dit pension. Voor het ontbijt kun je 's ochtends terecht in de serre, waar er tevens diverse boeken, tijdschriften en enkele gezelschapsspelletjes voor je ter beschikking staan gedurende de dag.

Je verblijft hier in één van de 10 2-persoonskamers, waarvan 7 zich in het pension bevinden en 3 in het tuinhuis achter het gebouw. De inrichting is eenvoudig, maar comfortabel en de kamers zijn allen voorzien van badkamer met douche en toilet, tv en wekkerradio.

Schiermonnikoog is een walhalla voor liefhebbers van rust en natuur. De eindeloze stranden en duinen, mooie bossen en het Nationaal Park Schiermonnikoog zorgen ervoor dat het je op dat gebied aan niets ontbreekt. In het dorp is het goed toeven op één van de terrasjes en 's avonds kun je terecht voor een goed diner in één van de restaurants.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 10 kamers
 • Huisdier niet toegestaan

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Max. 1 extra bed mogelijk

Belangrijk

 • Het hotel beschikt uitsluitend over 2-persoons kamers met 2 aparte bedden.
 • Informatie over de boottocht naar Schiermonnikoog kun je vinden op www.wpd.nl. Het hotel vraagt vriendelijk om de vertrektijden van de boot door te geven zodra deze bekend zijn.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Om ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om je te verwelkomen in het hotel verzoeken wij minimaal één dag van tevoren de verwachte aankomsttijd door te geven aan het hotel.

Locatie

We hebben 2 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 30 januari

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 78,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 156,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
7.6
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.3
- Stel (50+) -

"nee"

Tip: nee

6.2
- Stel (50+) -

"Eigenaar wil graag geld verdienen. Als je via de eigen site boekt, krijg je koffie en thee gratis. Via een bon kun je niet bij hem boeken, dus alle consumpties buiten ontbijt moeten betaald worden. (geen probleem mee). Bij vertrek geeft hij nog eens duidelijk aan de volgende keer via zijn eigen site te boeken. Ook vraagt hij nog eens boekingskosten die ook al via het boekings bureau betaald zijn. Zijn opmerking, dan toch maar via de eigen site boeken. Kom hier nooit weer terug. Ruime kamer was een ruime slaapkamer met een kleine douche en toilet waar ik ( 2 meter en 110 kg) nauwelijks op kon zitten. "

6.7
- -

"Bij slecht weer,en je bent meer binnen,dan vond ik de kamer voor 2 personen wat krap."

Tip: Dicht bij het centrum.

6.4
- Stel (50+) -

"De prijs is te hoog voor wat je krijgt."

Tip: Ligging centraal.