Hotel Hajé Joure

Klokmakkerij 1, 8501 ZS  Joure, Nederland (Kamers: 47)

Hotel Hajé Joure ligt aan de rand van het Friese Joure, vlakbij diverse uitvalswegen. Het hotel biedt u een sfeervol restaurant, een overdekte binnentuin, een terras aan het water en een bibliotheek. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het hotel aanwezig.

De standaard kamers van Hotel Hajé Joure zijn rookvrij en voorzien van een telefoon, televisie en een badkamer met douche en toilet.

Joure is één van de leukste Friese plaatsen. Breng er zeker een bezoek aan Museum Joure. Dit museum heeft een unieke collectie op het gebied van oude Friese ambachten zoals de koffie-, thee- en tabaksfabricage en de klokkenindustrie. Wie van natuur wil genieten zit altijd goed in Friesland. Met de Friese Meren nabij mag duidelijk zijn dat watersporters hun hart kunnen ophalen. Natuurlijk kunt u er ook per fiets, te voet of te paard op uittrekken. Diverse routes voeren u langs karakteristieke boerderijen, molens en de voor deze regio typerende klokkenstoelen.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 47 kamers
 • Bar
 • Geschikt mindervaliden

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur
 • Golfbaan binnen 10 km

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Huisdieren zijn toegestaan, kosten €12,50 per nacht per huisdier.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 25 september 2021 is alleen toegang tot alle horeca (binnen) mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs. Afhalen uitgezonderd. Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren mbt de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 4 aanbiedingen beschikbaar voor dinsdag 19 oktober

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 77,40
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 154,80
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 92,40
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 184,80
excl. toesl. €19,80 per reservering
7.8
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.2
- Stel (50+) -

"Het hotel zou wat vernieuwing qua kamers verdienen (toeval wil dat we 2 x dezelfde kamer hebben gekregen en deze voelde wat gedateerd). Verder genoten van het lekkere eten en het heerlijke ontbijt. En daarbij vind ik het juist fijn dat het nog ruimtelijker lijkt door de raampartij op de vijver en het weidse uitzicht...al zou ik het groen wat hoger aanhouden aan buitenzijde om de Mc Donald en tankstation aan het zicht van hotelgasten te onttrekken."

Tip: Wij zijn naar het DE/Klokken/Metaalgieterij/Letterszetterij Museum geweest...ontzettend leuk museum. Voldoende informatie (niet teveel/te weinig), in veel gevallen een feest van herkenning en verwondering. En ook tijdens het koffie drinken was het personeel grappig en spraakzaam, voelde ons meteen thuis

7.5
- Stel (50+) -

"op zich was de oubollige kamer goed voor 1 nachtje, het was er ook schoon en netjes. Alleen een groot minpunt (voor ons althans) was de superkleine badkamer met open wc (zat een gordijn voor als deur) Verder was het een goed hotel, ontbijt was goed, en vriendelijk personeel."

8.1
- Stel (50-) -

"nee"

Tip: nee

7.6
- Stel (50+) -

"nee"

Tip: Ligging kamer bij/naast benzine station, mac donalds en verkeersweg... veel verkeerslawaai. Wel een goed hotel... niks mis mee en vriendelijk en behulpzaam personeel. Raadt het toch aan voor een simpel weekeindje weg. Dicht bij centrum Joure, prettig centrum en kleinschalige winkelcentrum en goede horeca.