Best Western Hotel Slenaken

Heijenratherweg 4, 6276 PC  Heijenrath, Nederland (Kamers: 52)

Best Western Hotel Slenaken ligt even buiten Heijenrath, het zuidelijkste dorpje van Nederland. Het hotel ligt midden in het Limburgse heuvelland, een prachtige locatie. Iedere ochtend kunt u genieten van het ontbijtbuffet wat voor u klaar staat. In het restaurant De Heeren van Slenaken worden heerlijke gerechten geserveerd en kunt u een keuze maken uit de vele soorten wijnen uit Frankrijk. Ook is het goed toeven op het ruime terras met panoramisch uitzicht over de vallei. In het hotel is de Green Balance Boutique gevestigd, dit betreft een massagesalon en een sportschool, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

De kamers van Best Western Hotel Slenaken zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, minibar en badkamer met douche, föhn en toilet.

Best Western Hotel Slenaken is een uitstekend vertrekpunt voor het verkennen van Zuid-Limburg per fiets, lopend of met de auto. Voor mooie uitstapjes kiest u voor plaatsen als Aken, Luik, Valkenburg en Maastricht. Deze liggen op ongeveer een half uur rijden. Ook een dag in het buitenland is mogelijk. De prachtige Ardennen en de Duitse Eifel liggen op ongeveer 30km van het hotel.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 52 kamers
 • Geschikt mindervaliden

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur
 • Golfbaan binnen 10 km

Populair

 • Huisdier toegestaan
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • U kunt tegen betaling gebruik maken van de Green Balace Boutique. Een dagpas kost €12.50 per persoon per dag.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 6 aanbiedingen beschikbaar voor woensdag 8 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 144,70
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 289,40
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 434,10
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 160,70
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 321,40
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 482,10
excl. toesl. €19,80 per reservering
8.1
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.6
- Stel (50+) -

"Goede naleving van de coronaregels vooral met het ontbijt."

Tip: Wandelen in het Gerendal onder Schin op Geul.Wandelen in en rond Vaals met het drielandenpunt.

6.7
- Gezelschap vrienden/familie -

"In de ene kamer stond in de badkamer een vuilnisbakje dat vol zat met tissues vande vorige bezoekers"

7.4
- Stel (50-) -

"Ontvangst bij binnenkomst en vertrek was een beetje koel, gereserveerd. Bij bestelling drankjes op het terras duurde het lang voordat het personeel kwam, ondanks eerder binnen aangegeven, hoewel het niet erg druk leek op dat moment. Klacht: op de kamer was een enorme stank, die niet wegging met het openen van het raam. Klacht gemeld beneden en gevraagd om een andere kamer maar die was er niet vlgs de manager. Hij zei: "zet de kranen maar open in de badkamer". Daar konden we het mee doen, er liep verder niemand mee. We hadden een beetje het gevoel alsof een deel van het personeel de toeristen beu waren (behalve de heren obers, die hadden wel een prima service). De bedden lagen wel goed, de kamer was schoon en het ontbijt was prima. "

Tip: Mooie fiets- en wandelroutes en pittoreske steden/plaatsen om te bezoeken zoals Gulpen, Valkenburg

8.2
- Stel (50+) -

"Vloer van het restaurant was een beetje smoelig "

Tip: Heel veel gezien van de omgeving , Limburg is erg mooi ,