Russenweg 5, 1861 JN  Bergen, Nederland (Kamers: 43)

Dit gezellige familie hotel, bestaande uit twee naast elkaar gelegen karakteristieke villa's, ligt in een rustig zijstraatje van het pittoreske en kunstzinnige Bergen. In de lounge ruimte is het heerlijk bijkomen van een strandwandeling of fietstocht. Het mooie terras nodigt uit voor een hapje en drankje.

De kamers van Hotel 1900 zijn allemaal verschillend wat betreft de grootte en de sfeer. Ze zijn voorzien van tweepersoonsbed of aparte bedden, televisie, douche en toilet. Bij de Kabouter kamer zijn enkel aparte bedden mogelijk.

Bergen en omgeving heeft veel te bieden. Genieten van fietstochten door de duinen en bossen van de Hollandse polders of heerlijk uitwaaien op de Noordzeestranden die zich op 6 km bevinden? Het kan allemaal. Of breng je liever een bezoek aan de beroemde kaasstad Alkmaar (8 km) met haar historische panden en verborgen hofjes? Ook een bezoek aan een van de vele galerijen die het kunstenaarsdorp Bergen rijk is is het overwegen waard.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 43 kamers
 • Bar
 • Elektrische laadpaal fiets
 • Lounge
 • Parkeren tegen betaling

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Actief & Wellness

 • Golfbaan binnen 10 km

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Max. 1 extra bed mogelijk

Gratis extra's

 • Fietsroute
 • (Stads) plattegrond

Belangrijk

 • Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/01/14/persconferentie-14-januari-2022 voor een overzicht van alle maatregelen en versoepelingen naar aanleiding van de persconferentie op 14 januari 2022. Per 15 januari 2022 mogen winkels (tot 17.00 uur), sportlocaties binnen en buiten weer open onder voorwaarden. De horeca (afhalen nog wel mogelijk), pretparken, dierentuinen, musea, bioscopen en theaters blijven voorlopig nog gesloten. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met sluiting horeca.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Parkeren €15,- per dag (beperkte parkeerplaatsen). Tevens zijn er parkeervergunningen voor de omliggende straten in het centrum te huur (€ 7,50 per dag)

Locatie

We hebben 6 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 23 januari

Actieve filters:
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 188,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 282,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 208,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 312,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 228,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 342,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
7.6
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

6.4
- Stel (50+) -

"De kamer waren erg gedateerd. De kamers en het hotel. Van buiten zag het er wel goed uit. Kamer was erg klein. Parkeren was helaas ook betaald."

Tip: Hang de spiegel tpv de wastafel wat hoger,

8.1
- Stel (50+) -

"Badkamer zeer klein"

Tip: Super mooie fietsroutes

5.8
- Stel (50+) -

"Ik heb bij aankomst toen wij de kamer zagen meteen gemeld dat deze erg klein was, en gevraagd of er een grotere kamer is. Dat was niet mogelijk. Dat viel erg tegen. De kamer was veel te klein als wij dit geweten hadden. Dan hadden wij een ander hotel geboekt. Je kon s`nachts geen raam in de kiepstand open zetten. Het raam was s`ochtends beslagen. Er liepen vaker hotelgasten langs onze kamer deze was op de begane grond. Dus wilden ook geen onverwachte vreemden in onze kamer. Al met al viel de kamer ons erg tegen."

6.8
- Stel (50-) -

"De kamer "standaard" die wij hadden geboekt bleek de "tuinkamer", aangekomen bleek het een gezellig ingericht maar klein donker hol dat vochtig en muffig rook. Het uitzicht was op een schutting op 2 meter afstand. Wij werden er beiden helemaal naar en benauwd van. (suggestie aan het hotel: maakt van deze kamer was het feitelijk is: een prima fietsenstalling). Enkel door bijbetaling komenden we verhuizen naar een andere, duurdere, kamer. Deze kamer was prima maar de badkamer was niet een beetje jammer: zeer gedateerd, met schimmel, en een toilet dat voor een groter persoon (1.85 meter) enkel normaal te gebruiken is als je de badkamer deur open laat. "