Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg met Pasen?

Kun je niet wachten tot het voorjaar begint? Plan dan alvast een weekendje weg tijdens Pasen. Pasen is het moment om het voorjaar te vieren. Verras je gezinsleden of vrienden met Pasen door een weekendje weg naar de kust of een natuurgebied te boeken. Lees verder

Zo kun je heerlijk uitwaaien, tot rust komen en genieten van de bloeiende bloemen. Terwijl je naar de fluitende vogeltjes luistert, vergeet je de koude wintermaanden direct! Mocht het weer tijdens een weekend weg met Pasen toch wat tegenvallen, dan kun je natuurlijk ook lekker gaan winkelen of een ander uitstapje plannen.

Weekend weg met Pasen naar een grote stad of trek de natuur in

Bij Weekendjeweg.nl vind je een hotel die aan al jouw wensen voldoet. Zo kun je tijdens Pasen een weekendje weg naar een grote stad boeken in zowel Nederland als onze buurlanden. Ga je liever voor rust? Trek dan de natuur in. Wandelen, fietsen of varen zijn populaire activiteiten om te ondernemen als de zon weer begint te schijnen. Een weekendje weg met Pasen met de kids plan je bij voorkeur in de omgeving van een pretpark, dierentuin of subtropisch zwembad. Zorg dat er voldoende te beleven valt, of het nu regent of zonnig weer is.

Cadeautje voor jezelf én voor je geliefden!

Een weekendje weg tijdens Pasen is een cadeautje voor jezelf en iemand anders die het écht verdiend heeft. Voor een romantisch weekend, zoek je naar een hotel op een unieke locatie of met een spa. Houd je het liever een beetje actief? Ontdek dan welke activiteiten en festivals er worden georganiseerd rond Pasen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld paaseieren zoeken met de kids, het fietsen van een lente-fietsroute of het bezoeken van paasmarkten, paasvuren of de paaskermis. Qua festivals zijn Paaspop, POBparade, Dancetour en Awakenings leuk om te bezoeken.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau