Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg met Pasen

Pasen. Het eerste lange weekend aan het begin van de lente, waarbij de temperaturen steeds aangenamer worden. Het perfecte moment voor een korte vakantie in Nederland of over de grens! Bij Weekendjeweg.nl boek je voordelig een weekendje weg met Pasen. Lees verder

Paasweekend weg in de natuur of bruisende stad

De keuze is enorm wanneer je met het paasweekend weg wilt. De lente is aangebroken en de natuur wordt wakker. Dan is het heerlijk om te overnachten in een hotel in een landelijke omgeving, met volop mogelijkheden om te wandelen. Zo zie je van dichtbij hoe de bloemen beginnen te bloeien en geniet je optimaal van de eerste warme zonnestralen. Houd je meer van cultuur? Kies dan voor een goedkoop paasweekend weg in een leuke stad. Zeker op citytrips in Zuid-Europa, bijvoorbeeld Spaanse steden als Barcelona, Sevilla of Valencia, of in het sprookjesachtige Marrakech profiteer je met Pasen al volop van lekker weer.

Goedkoop paasweekend weg in eigen land

Voor een goedkoop paasweekend weg hoef je niet ver te rijden. Weekendjeweg.nl heeft een gevarieerd aanbod met verrassende bestemmingen in Nederland. Naast bekende steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht, ontdek je ook voordelig andere steden in ons land. Van kaasstad Alkmaar en het bourgondische Den bosch tot het gezellige Groningen en het historische Middelburg. Ideaal voor een weekendje weg met Pasen waar je interessante bezienswaardigheden combineert met ontspanning op het terras. Wil je tijdens het paasweekend weg de rust opzoeken? Kies dan voor een bestemming in de groene provincies Drenthe, Gelderland en Overijssel, waar natuurschoon en cultuurschatten samenkomen.

Romantisch nachtje weg met Pasen

Wil je samen met je partner weg? Op Weekendjeweg.nl boek je eenvoudig een romantisch nachtje weg met Pasen, waarbij je compleet in de watten wordt gelegd. Zeker als je kiest voor een hotelovernachting inclusief ontbijt, diner en een bubbelbad op de kamer. Naast romantische steden als Parijs, Wenen en Praag zijn er dichterbij huis ook genoeg romantische bestemmingen. Bijvoorbeeld te midden van de glooiende heuvels in Zuid-Limburg of op de Waddeneilanden. Deze bestemmingen zijn goed bereikbaar maar geven je het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau