Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

De leukste stedentrips vind je hier bij ons

Even ontsnappen aan de vaderlandse drukte en andere beslommeringen? Een stedentrip werkt verfrissend! Een dag of vier rondslenteren, terrasjes pakken, heerlijk uit eten, cultuur snuiven en 's avonds relaxen in een hotel dat bij jouw wensen en budget past: wat wil een mens nog meer? Af en toe mag je jezelf best een stedentrip gunnen! Lees verder

Stedentrips op je bucketlist

Je hebt vast nog niet alle Europese steden gezien. Denk eens aan de eeuwenoude culturen van Madrid of Rome, de hippe en modieuze trekpleister Antwerpen of wereldsteden die je alleen nog van tv kent zoals Londen en Wenen. Je hebt ze al lange tijd op je bucketlist staan, en met een last minute stedentrip via Weekendjeweg.nl kun je ze tegen aantrekkelijke prijzen afvinken. Waarom wachten tot later, als die goedkope stedentrip in enkele minuten geregeld is?

Tip: boek een citytrip van vier dagen

Voor alle steden die we net noemden - en veel andere - geldt de gouden tip: boek een goedkope stedentrip of last minute stedentrip niet voor twee of drie, maar vier dagen. Je hebt die tijd wel nodig op de plek van bestemming. Eerste dag bijkomen van de reis en alle eerste indrukken, acclimatiseren en je in het hotel installeren. Tweede en derde dag zo veel mogelijk highlights bezoeken, neem hiervoor een dagkaart voor de metro of zogenaamde hop-on-hop-off-bus. Op de vierde dag heb je alle tijd om in te pakken voor de terugreis. Kwestie van plannen, maar zo wordt een lang weekend eigenlijk een mini-vakantie.

Drie aanraders

We weten niet welke steden je nog moet zien en welke je al kent, maar als we zo vrij mogen zijn toch even een top drie: Berlijn is een interessant mengsel van hip en bohémien, met de Tweede Wereldoorlog die als rode draad door de stad loopt. Over je citytrip naar Florence is het al vaker gezegd: je wandelt hier door één groot openluchtmuseum. Kopenhagen is een shop- en sightseeing-paradijs voor de design-fijnproever. Dit zijn bovendien korte vluchten, des te meer quality-time heb je daar. We wensen je alvast een heerlijke stedentrip!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart