Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg naar Den Haag

Ken jij Den Haag vooral vanwege het Binnenhof? Dan is het tijd om een weekendje naar Den Haag te plannen. In deze mooie stad achter de duinen is namelijk veel meer te beleven dan alleen maar politieke zaken. Lees verder

Kom bijvoorbeeld cultuur snuiven, winkelen of bezoek het strand van Den Haag. Bij Weekendjeweg.nl vind je een hotel dat perfect past bij jouw reisplannen en reisgezelschap. Ga bijvoorbeeld voor een gezellig boetiekhotel midden in het centrum of overnacht in een luxueus hotel met spectaculair uitzicht.

Geniet van aanbiedingen tijdens een weekendje in Den Haag

Een weekendje naar Den Haag is een romantisch uitje met je partner, gezellige activiteit met vrienden of een leuk cadeautje voor je (schoon)moeder. Bij Weekendjeweg.nl vind je zowel de beste last minutes als scherpe aanbiedingen voor early-birds. Zo houd je genoeg budget over om in Den Haag leuke uitjes te ondernemen! Wat er allemaal te doen is in Den Haag? Dat is helemaal afhankelijk van jouw interesses en voorkeuren. Ontdek de stad bijvoorbeeld tijdens een stadswandeling, bezoek het Mauritshuis of kom ontspannen in de Japanese Garden. Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad? Ga dan wandelen of fietsen door de duingebieden, parken of het Nationaal Park Hollandse Duinen.

Check jouw agenda én de agenda van Den Haag

Een weekendje in Den Haag plan je wanneer jij maar wil. Zo is Den Haag een echte winterstad waar rond kerstmis veel leuke activiteiten worden georganiseerd. De rest van het jaar woon je in de stad diverse culturele evenementen, festivals en tentoonstellingen bij. Houd dus je eigen agenda én die van de stad bij als je een weekendje weg naar Den Haag wilt plannen. Boek bij voorkeur wel op tijd een hotel. Zo weet je zeker dat je een comfortabele slaapplaats hebt na het bezoeken van deze gezellige stad!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau