Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Waddeneilanden? Voordelig uitwaaien met onze scherpe deals!

Wil je er even helemaal tussenuit in eigen land? Verruil het Nederlandse vasteland voor een weekendje Waddeneilanden en geniet voordelig van eindeloze stranden, unieke natuurgebieden en bijzondere ervaringen wanneer je gaat wadlopen. Lees verder

Weekendje weg Waddeneilanden

Een weekendje weg op de Waddeneilanden biedt voor elk wat wils. Naast het bruisende hoofdeiland Texel en het populaire Terschelling valt er ook op de overige eilanden genoeg te beleven. Rustzoekers ontlopen de drukte op Ameland, Vlieland en Schiermonnikoog en genieten hier van de prachtige natuur. Ameland heeft mooie stranden en pittoreske dorpen, zoals Hollum, Ballum en Nes. Op Schiermonnikoog maak je een wandeling over de breedste stranden van Europa en bekijk je de indrukwekkende walviskaken en verschillende oorlogsbunkers. Ook Vlieland heeft een interessant bunkermuseum en je maakt hier mooie wandelingen door de Kroon's Polders. De vaarduur naar elk Waddeneiland hangt af van welk eiland je bezoekt. De veerboot naar Texel vertrekt vanuit Den Helder. Voor een weekend weg op een van de overige Waddeneilanden vertrekt de veerboot vanuit Harlingen, Holwerd of Lauwersoog. Omdat Schiermonnikoog een autoluw eiland is, laat je de auto achter op het vasteland.

Weekend Waddeneilanden aanbieding

Ben je op zoek naar een weekend Waddeneilanden aanbieding? Ontdek de special deals naar Texel en Terschelling! Op Texel geniet het hele gezin van een actieve vakantie. Beklim de vuurtoren van Texel voor een geweldig uitzicht of ga zeehonden en vogels kijken in Ecomare. Natuurliefhebbers genieten van de schilderachtige duinlandschappen in Nationaal Park Duinen van Texel. Op Terschelling neem je een kijkje bij de oudste nog werkende vuurtoren van Nederland, de Brandaris en bewonder je unieke schatten in het Wrakkenmuseum.

Nachtje weg Waddeneiland

Wil je een nachtje weg op een Waddeneiland? Kies dan voor Texel, omdat je vanaf het vasteland binnen 20 minuten op het eiland bent. Zo geniet je optimaal van de mooie natuur en gezellige plaatsen. De eerste veerboot naar Texel vertrekt in het hoogseizoen elke dag, uitgezonderd zondag, al om 06.00 uur 's ochtends. De laatste boot terug gaat om 21.00 uur. Zo heb je ook met slechts een nachtje weg op dit Waddeneiland alle tijd om te genieten!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau