Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Waddeneilanden? Scherpe deals! | weekendjeweg.nl

Klaar om de Waddeneilanden te ontdekken? Het grootste natuurgebied van Nederland is continu in beweging en geen moment hetzelfde. Laat je tijdens een weekendje Waddeneilanden overdonderen door de rijkdom aan natuur, kom tot rust tijdens een strandwandeling gedurende een weekendje weg met de hond op de Waddeneilanden of zoek het avontuur op tijdens een Waddeneilanden weekendje weg met een parachutesprong. Bekijk meteen de topdeals voor een weekendje weg op Waddeneilanden huisje op onze website. Lees verder

Vogels en zeehonden spotten tijdens een Waddeneilanden weekendje weg

Natuurliefhebbers en rustzoekers genieten tijdens een weekendje weg Waddeneilanden in een huisje van de unieke flora en fauna van dit natuurgebied. Neem je verrekijker mee en spot een van de zes miljoen vogels die jaarlijks naar de Waddeneilanden trekken om bij te tanken, broeden of overwinteren. Of maak tijdens een weekendje Waddeneilanden kennis met de zeehonden in de regio, die graag op de eilanden uitrusten. Vanwege de boeiende natuur heeft UNESCO de streek dan ook benoemd tot Natuurlijk Werelderfgoed.

Wandelen of fietsen bij een weekend Waddeneilanden aanbieding

Een weekendje weg met de hond naar de Waddeneilanden is niet compleet zonder een uitgebreide strandwandeling. De talrijke stranden op Texel, Terschelling, Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog zijn breed en lang, waardoor je alle ruimte hebt om je hoofd leeg te maken. Ga pootje baden in zee, vind de mooiste schelpen of word een ware strandjutter. Of maak een fietstocht bij een weekend Waddeneilanden aanbieding. De fietspaden lopen door de glooiende duinen, langs het strand en door pittoreske dorpjes.

Eén met het water bij een weekendje weg Waddeneilanden

Met de Noordzee en de Waddenzee binnen handbereik, genieten watersporters volop van de mogelijkheden tijdens een weekendje weg Waddeneilanden. Maak bijvoorbeeld kennis met kitesurfen, suppen, windsurfen, kanovaren, raften, zeilen of vissen bij een weekendje Waddeneilanden. Om de unieke getijdenstroming te beleven ga je wadlopen met een gids over de Waddenzee. Of hop van eiland naar eiland om de unieke karakteristieken van ieder Waddeneiland te ontdekken. Verder zijn er onder meer mogelijkheden om te paardrijden, golfen en een rondvlucht te maken. Doe meteen inspiratie op voor jouw weekendje Waddeneilanden en boek je favoriete overnachting op Weekendjeweg.nl!

Waarom een weekend Waddeneilanden boeken bij Weekendjeweg.nl?

Weekendjeweg.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren voor een onvergetelijke reis. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste reisdeals voor onze klanten. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun vakantiebestemming. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart