Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje Schiermonnikoog? Scherpe deals! | weekendjeweg.nl

Zin om tijdens een weekendje Schiermonnikoog de Waddeneilanden te ontdekken? Of je nu een weekend Schiermonnikoog met je hond, kinderen, partner of vrienden boekt, bij Weekendjeweg.nl vind je de weekendje Schiermonnikoog aanbieding die bij je past. Laat je meteen inspireren door onze weekendje Schiermonnikoog huisjes op de website. Lees verder

Duik in de natuur tijdens een Schiermonnikoog weekendje weg

Gedurende het weekend weg op Schiermonnikoog verblijf je in vrijwel één grandioos natuurgebied. Het eiland maakt deel uit van de Waddeneilanden, wat het grootste nationaal park van Nederland is. Natuurliefhebbers en rustzoekers vieren graag vakantie op het eiland, vanwege de talrijke vogelsoorten die hier neerstrijken en de zeehonden die uitrusten op het strand. De kinderen vermaken zich tijdens een Schiermonnikoog weekendje weg echter ook uitstekend. Zo klimmen ze in het speelbos en spotten zij de rondwandelende krabbetjes gedurende het wadlopen. Zo is een weekend weg Schiermonnikoog voor jong en oud een onvergetelijke ervaring.

Bezienswaardigheden bij een weekendje Schiermonnikoog huisje huren

Op het eiland Schiermonnikoog bevindt zich maar één dorp, genaamd Schiermonnikoog, waar je wandelt langs authentieke huizen, gezellige winkels en sfeervolle restaurants. Bovendien vallen in het dorp de twee kaken van een blauwe vinvis op. Deze kaken zijn een aandenken aan de walvisvaart van 1950, en zijn door de kapitein van de Willem Barentsz meegebracht tijdens een tocht. Aan de noordzijde van het dorp bevindt zich de Noordertoren, die zowel overdag als 's nachts werkzaam is. Bezoek bunker Wasserman om meer te weten te komen over de historie van het eiland, of leer in bunkermuseum Schlei alles over de reddingsoperaties die hebben plaatsgevonden. Bij het Schelpenmuseum bewonder je de indrukwekkende wereld van de schelpen en zie je bijzondere strandvondsten.

Fietsen en wandelen tijdens weekend Schiermonnikoog met hond

Tijdens een weekendje Schiermonnikoog heb je alle ruimte om mooie fiets- en wandeltochten in de natuur te maken. Op het eiland vind je niet veel borden met bewegwijzering, om de natuur zoveel mogelijk haar gang te laten gaan. Verdwalen op het eiland is echter vrijwel onmogelijk. Bezoek tijdens de wandeling of fietstocht de Westerplas, waar graag zang- en watervogels komen. Vanuit de vogelkijkhut geniet je van een prachtig uitzicht op de vogels. Bekijk meteen onze weekendje Schiermonnikoog aanbiedingen voor een voordelig uitje naar het Waddeneiland!

Waarom een weekend Schiermonnikoog boeken bij Weekendjeweg.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale reispartner voor je boekingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een weekendje weg Schiermonnikoog te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een prettige vakantie!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau