Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Center Parcs hotels en parken

Er met z’n tweetjes even tussenuit is een heerlijk vooruitzicht. Samen een andere omgeving ontdekken en overnachten in een comfortabel hotel of in je cottage. En als het even kan mét veel faciliteiten erbij? Dat is mogelijk met onze aanbiedingen voor 2 personen bij Center Parcs. Het mooie is dat je zelf kunt kiezen op welke dag je wilt aankomen. Zo kun je genieten van de flexibiliteit van een hotelverblijf, en als je in een 2-persoons cottage of appartement verblijft, van de privacy van een eigen accommodatie.

Weekendjeweg.nl neemt je mee naar bungalowparken in de natuur in eigen land of over de grens in België en Duitsland. Wordt het een bestemming aan de kust of in de bossen? Wat je ook kiest: er even tussenuit in een park van Center Parcs staat garant voor vakantiepret met een grote G. De vele faciliteiten zorgen ervoor dat je je niet verveelt.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart