Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg met kinderen

In de dagelijkse drukte heb je niet altijd tijd voor je gezin. Toch is het belangrijk om zo nu en dan echt even tijd voor elkaar te maken. Ga een weekendje weg met je gezin en geniet volop. Jullie komen na zo’n goedkoop weekendje weg met kinderen weer helemaal opgeladen terug. Lees verder

Ontdek de meest kindvriendelijke accommodaties in Nederland, België en Duitsland.

Als de kinderen het naar hun zin hebben, is iedereen blij

Niets is vervelender dan kinderen die zich vervelen. Daar hoef je je bij deze kindvriendelijke accommodaties geen zorgen over te maken. Voor kinderen is er voldoende vermaak. Kies een accommodatie met zwembad voor een weekendje weg met je gezin. Blijer kan je kinderen niet maken. Een zwembad is goed voor uren vermaak voor jong en oud. Ga je in de herfst of in de winter een weekend weg met kinderen, selecteer dan een kindvriendelijke plek met een binnenzwembad. Zo heb je ook bij slecht weer de mogelijkheid om te zwemmen.

Een weekendje weg kindvriendelijk: alle voorzieningen bij de hand

Heb je een baby of een peuter, dan sleep je vaak heel wat mee als je op pad gaat. Deze accommodaties zijn speciaal op kinderen ingericht. Een kinderbedje hoef je niet mee te nemen en ook aan een kinderstoel in het restaurant is gedacht. Bij de accommodatie staat precies vermeld wat er aanwezig is, zodat je goed voorbereid op pad kan.

Ontdek dichtbij huis heel veel moois

Om een leuke tijd te hebben hoef je niet ver te reizen. Nederland heeft heel veel te bieden, ook voor kinderen. De zee heeft altijd veel aantrekkingskracht, maar ook in de bossen is er genoeg te zien en te doen. Volg een speurtocht of ga samen in het bos op zoek naar de Nederlandse ‘Big Five’. Ook zijn er verschillende accommodaties in de buurt van een pretpark of een dierentuin. Laat de voorpret beginnen en zoek samen met het gezin een fijne accommodatie uit voor jullie weekendje weg.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau