Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Nachtje weg naar een pretpark? Ontdek onze deals

Waar vind ik het beste nachtje weg naar een pretpark? Boek nu de voordeligste deals via weekendjeweg.nl! Haal het maximale uit je bezoek aan je favoriete pretpark door er een overnachting in een hotel aan vast te knopen. Zo hoef je na een dag vol avonturen niet meteen naar huis. Laat je lekker verwennen tijdens je verblijf in een hotel nabij het park. Lees verder

Rust lekker uit op je hotelkamer. Neem een bad of een douche en geniet van de heerlijke gerechten die er op het menu staan. Als je wilt kun je de volgende dag na het ontbijt uitgerust naar huis of nog een keertje extra naar al die leuke attracties in het pretpark.

Overnachting en pretpark combineren

Wie een pretpark bezoekt en dit combineert met een hotelovernachting maakt een slimme zet. Het bespaart je een boel stress en na een drukke dag kun je lekker toegeven aan je vermoeidheid. Je hebt bovendien de mogelijkheid om twee volle dagen optimaal plezier te maken in het pretpark van jouw keuze. Wees maar eerlijk, een dagje Walibi, Efteling of Hellendoorn vliegt voorbij. Aan het einde van de dag ben je voldaan, maar ook best wel moe. Je hebt immers veel gezien en gedaan. Waarom zou je meteen naar huis gaan? Kies voor de combinatie met een overnachting. Bij de pretparken zijn in de buurt namelijk fantastische accommodaties te vinden. Deze maken jouw dagje uit in Slagharen of Toverland tot een waar feest. Overdag kun je volop genieten van alle achtbanen en de talloze andere attracties. In de avond kun je in het hotel op je gemak nagenieten van alle belevenissen.

Bezoek de leukste pretparken en blijf een nachtje slapen

Vind via weekendjeweg.nl de beste aanbiedingen voor een nachtje weg naar een pretpark. Dit geldt voor de leukste parken in Nederland en de mooiste attractieparken in België en Duitsland. Bij deze parken is een overnachting bij het pretpark helemaal aan te bevelen. Je hebt immers een flink eind gereisd. Dit geldt bijvoorbeeld als je een bezoek aan Bobbejaanland, Plopsaland of Europapark op de planning hebt staan.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau