Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Overnachting in een natuurhuisje? De mooiste deals

Wil je een of meer overnachtingen in de vrije natuur boeken, dan ben je bij weekendjeweg.nl precies aan het juiste adres. Een nachtje weg in een natuurhuisje, eventueel met je huisdier, is hier makkelijk te vinden. Lees verder

Even de drukte uit om te ontspannen in de frisse buitenlucht en 's avonds onder de wol te kruipen in een knus huisje in de natuur, het is in een handomdraai geregeld.

De drukte uit, de natuur in

De behoefte aan frisse buitenlucht en meer groen is al een aantal jaren gaande in het doorgaans drukke Nederland. Met name in steden en grote woonwijken smacht men naar een kort of langer verblijf tussen bos, weilanden, heuvels en dalen waar je niet zo gek veel mensen of helemaal niemand tegenkomt. Die universele hang naar rust en ruimte komt in diverse tv-programma's aan bod, van Floortje Blijft Hier tot Jochem in de Wolken. Die programma's tonen eveneens aan hoe mooi Nederland op sommige plekken is, en nodigen uit tot het boeken van een overnachting in een natuurhuisje.

Enorm aanbod aan natuurhuisjes

Het is een kwestie van een plek met veel natuur uitkiezen en een huisje boeken, en dan ga je de ultieme ontspanning tegemoet. Een overnachting in een natuurhuisje is weldadig voor lichaam en geest: al wandelend (neem je hond mee!) of fietsend ontdek je flora en fauna waarvan je de aanwezigheid in ons land niet vermoedde. Niet alleen zijn in Nederland natuurhuisjes te boeken, ook over de grens is er een enorm aanbod.

Ongerepte natuur: en zo dichtbij!

Van Texel tot aan de schitterende Vlaamse Kalmthoutse Heide, van het uitgestrekte Friesland tot aan de Ardennen, van de beroemde Veluwe tot de Eifel, het is allemaal niet ver weg. En het is niet gezegd dat je alléén maar in een hutje op de hei zit, je kunt je overnachting in een natuurhuisje ook dichtbij een stad boeken - bijvoorbeeld om na een lange wandeling 's avonds lekker uit eten te gaan. Kortom: laat je inspireren, bekijk de deals en je gaat een heerlijk nachtje, weekendje of (mid)weekje tegemoet.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau