18 hotels

Zoekopdracht wijzigen
Verfijn
Verberg

Zoeken

Verfijn

Prijs per kamer voor 1 nacht

Meer Minder

Speciale aanbiedingen

Meer Minder

Ontbijt

Meer Minder

Faciliteiten

Meest gezocht

Meer Minder

Overig

Meer Minder

Hoteltype & ligging

Meer Minder

Sterren

Meer Minder

Wallonië

Beleef het ultieme vakantiegevoel zo dichtbij huis. Bij onze Belgische zuiderburen kun je volop genieten van prachtige natuur en boeiende cultuursteden.

Overnacht tijdens jouw bezoek aan de Waalse steden of de Ardennen in een hotel naar keuze en maak kennis met de prettige bourgondische levenswijze, de rijke historie en het aantrekkelijke toeristische aanbod.

Luik
Ideale bestemming voor shopfanaten en cultuurliefhebbers. Bezoek de cultuurschatten in het Grand Curtius Museum, slenter langs de kraampjes van de grote zondagsmarkt La Batte langs de Maas of ga stappen in de Carré wijk.

Namen
Hoofdstad van Wallonië, elegant gelegen aan de Maasrivier. Een stad voor shopping, cultuur en lekker eten maar ook voor een uitstapje in de nabijgelegen Ardennen.

Charleroi
Naast het industrieel erfgoed biedt Charleroi prachtige gebouwen met kunstcollecties en interessante musea en de nabijgelegen groene vallei van Thuin.

Mons
In deze bruisende studentenstad vind je talloze cafés, winkelstraten, musea en het Maison Van Gogh. Niet voor niets is Mons in 2015 de Culturele Hoofdstad van Europa!

Tournai
Als één van de oudste steden van België is Tournai (Doornik) een boeiende bestemming met een veelzijdig aanbod. Wissel cultuur af met ontspanning op één van de vele terrassen.

Ervaar tijdens je verblijf in Wallonië de gastvrijheid en gemoedelijke ambiance. In ons aanbod vind je een grote verscheidenheid aan hotels, van eenvoudig tot luxe en van kleinschalig tot groots opgezet. Het is maar net wat je wil.

Maak je keuze en bereid je voor op een onvergetelijk verblijf in een hotel in Wallonië!