Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Geniet van een weekend weg in Brussel!

Van de street art in de Brusselse straten tot het standbeeld van Manneke Pis, en van het bezoeken van een van de vele rommelmarkten tot aan het Atomium. Brussel is ontzettend leuk en veelzijdig. Lees verder

De Belgische hoofdstad is een absolute aanraden voor een heerlijk weekend weg. Na al dat moois kun je er ook nog eens plaatsnemen op een van de vele terrassen en genieten van een lekker Belgisch biertje en een goede maaltijd. En het mooie is dat Brussel voor een weekendje weg prima te bereizen is met de auto of de trein. Check hier onze weekendje weg in Brussel aanbiedingen en laat je verrassen door deze heerlijke stad!

Geniet van een veelzijdig weekend weg in Brussel

Wanneer we denken aan Brussel denken we al snel aan chocola, bier en friet. En dat is ook niet zo vreemd, want op iedere straathoek vind je wel een chocolatier, biercafé of friettent. Dus als je daar van houdt ben je in Brussel aan het juiste adres. Maar er is natuurlijk meer. Zo mag je de Grote Markt absoluut niet overslaan. Manneken Pis en het Atomium zijn heel bekend en moet je natuurlijk ook gezien hebben. Verder is de volkswijk de Marollen heel leuk om te bezoeken, omdat hier het volkse karakter nog echt behouden is gebleven. Onderweg kom je als vanzelf de mooie street art tegen, net als waarschijnlijk ook een van de vele rommelmarkten. Loop hier zeker eens overheen. Ook de stripverhalenroute en het stripverhalenmuseum zijn een bezoekje meer dan waard. Er is dus meer dan genoeg te doen, waarschijnlijk veel te veel om in één weekend allemaal mee te pakken.

Wil je ook naar Brussel voor een weekendje weg? Boek hier snel en eenvoudig!

Hier vind je voor een weekendje weg in Brussel onze aanbiedingen. Boeken is zo geregeld, en vervolgens kun je koers zetten richting het zuiden. Eenmaal hier aangekomen is het simpelweg een kwestie van je onderdompelen in deze heerlijke stad, genieten en lekker opladen voor een nieuwe week in Nederland.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau