Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Overnachting in de Ardennen? Ontdek onze deals

Je waant je er in een totaal andere wereld, maar het ligt zo dichtbij: het schitterende Belgische, Luxemburgse of Vlaamse Ardense heuvelland. Hier ben je echt op vakantie! In enkele uurtjes rij je er naartoe en kom je midden in de natuur tot rust tijdens een rustgevend nachtje in de Ardennen. Lees verder

Je hoofd leegmaken tussen de heuvels

Het overwegend platte en drukke Nederland even inruilen voor hoge heuvels, rotsen, massieve bossen en meanderende rivieren: met één of meer nachtjes in de Ardennen haal je je hart op. Het gebied leent zich prima voor zowel een actief als ontspannend weekendje of midweekje weg. Kanovaren, klimmen, abseilen, wandelen, fietsen, complete survivaltochten, daarom staan de Ardennen bekend. Kunstzinnige types als muzikanten, schilders en schrijvers doen hier eveneens graag inspiratie op. Maar ook lekker niks doen, samen met je partner, is een optie. Samen een romantisch dinertje bereiden, gezellig! En al is het maar voor één nachtje, je maakt je hoofd heerlijk leeg en komt nader tot elkaar.

Flora en fauna spotten

Overnachtingen in de Ardennen vind je snel op weekendjeweg.nl; kijk ook bij onze natuurhuisjes. Voor iedereen is er wel een prima deal te vinden, wat je er ook gaat doen. Niemand let op je, je doet precies waar je zin in hebt en tijd speelt even geen rol - laat staan je werk of andere dagelijkse sleur. Je overnachting in de Ardennen brengt alles even terug tot waar het om gaat: je hebt niet veel nodig om te genieten. Een gevulde koelkast en een televisie is vaak al genoeg. Al trek je er overdag natuurlijk wel op uit, want alle flora en vooral fanua (lynxen, wilde zwijen, diverse roofvogelsoorten) wil je niet missen. Alleen al het landschap is overweldigend!

Natuurpracht en romantiek

Voor zo veel natuurpracht en romantiek hoef je dus niet naar alle uithoeken van de wereld af te reizen, de Ardennen liggen relatief gezien om de hoek. Dat je daar kunt kiezen uit allerlei soorten knusse huisjes, maakt het idee nog verleidelijker. Gun jezelf en je partner één of meer nachtjes in de Ardennen!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau