Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Bijzonder nachtje weg? Bekijk onze unieke deals!

Een bijzonder nachtje weg is meer dan alleen de sleur doorbreken. Het is een belevenis vol verrassingen op een unieke locatie met tal van extra's. Zo wordt het een hotelovernachting om niet snel te vergeten! Een speciaal nachtje weg boek je bij Weekendjeweg.nl op deze pagina. Lees verder

Bijzonder nachtje weg in Nederland

Voor een uniek weekendje weg blijf je gewoon in eigen land. In het aanbod vind je bijzondere bestemmingen in de meeste provincies, van Groningen tot Limburg. In een landelijke omgeving of juist een bruisende stad. Tijdens het verblijf in zo'n speciale accommodatie ben je van alle gemakken voorzien. Na een goede nachtrust in deze verrassende omgeving schuif je uitgerust aan voor een smakelijk ontbijt. Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Kies dan voor een speciaal nachtje weg inclusief diner of op basis van halfpension.

Speciaal nachtje weg op unieke locaties

Wat is er zo bijzonder aan een nachtje weg in Nederland op een unieke locatie? Bijvoorbeeld dat je overnacht op een cruiseschip in Rotterdam. Net zo bijzonder is een nachtje weg in het kleinste stadje van Nederland, het Gelderse Bronckhorst. Hier kom je in een charmant landgoedhotel moeiteloos tot rust. Avontuurlijke fijnproevers wagen zich aan een uniek weekend weg in een voormalige gevangenis inclusief culinair 5-gangen diner.

Bijzonder weekendje weg in het buitenland

Ook net over de grens beleef je een uniek weekend weg. Bijvoorbeeld in België, waar je overnacht in een oude manege vlak bij Antwerpen of in een voormalig postkantoor of heus klooster in Gent. In het hart van Frankrijk, tussen Tours en Orléans, overnacht je op unieke wijze in een oud kasteel. Ook in Duitsland geniet je van een bijzonder nachtje weg in een kasteel, niet ver van Koblenz.

Uniek weekend weg direct boeken

Zin gekregen in een bijzonder nachtje weg in Nederland of daarbuiten? Bij Weekendjeweg.nl boek je direct een speciaal verblijf op tal van unieke locaties. Van een eeuwenoude kerk of een voormalige gevangenis tot een romantisch kasteel of uitgestrekt landgoed!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau