Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Bijzonder overnachten? Een speciaal nachtje weg

Wil je eens weg uit de sleur en het gewone doen? Wil je iets helemaal anders, of heb je wat te vieren? Wat zou je zeggen van een korte trip en een nachtje weg met een bijzondere overnachting? Spannend toch? Het is goed om eens af en toe de dagelijkse routine te doorbreken. Dat geeft een beetje kleur aan het leven en zorgt dat je er daarna weer even tegenaan kunt. Lees verder

Bij ons ben je op de juiste plek aangeland. Ook al heten wij weekendjeweg.nl, een overnachting op een bijzondere plek hoeft echt niet alleen in het weekend en het hoeft ook niet bij een nachtje te blijven.

Genieten van in stijl

Bij ons kun je zowel dicht bij huis als wat verder weg een speciale overnachting boeken tegen een aantrekkelijke prijs. De door ons geselecteerde hotels hebben minimaal drie sterren. Heb je samen iets te vieren? Kijk dan eens bij onze romantische arrangementen in Nederland of over de grens. Wil je gewoon je partner eens verrassen? Begin dan jouw nachtje weg en de bijzondere overnachting in de avond met een diner-arrangement op een landgoed. Daarna neem je de regie van jouw bijzondere overnachting in eigen handen. Je kunt ook een overnachting op een bijzondere plek bij ons boeken. Een romantisch, 18de eeuws Luxemburgs kasteel bijvoorbeeld, of een van de hotels van Disneyland Paris. Er is genoeg keus.

Houden jullie van het onverwachte, van verrassingen en van ontspanning?

Dan kunnen jullie ook kiezen voor een overnachting in een Mystery Hotel. Jullie kiezen de regio, maar pas bij bevestiging van de boeking weet je naar welke plaats en welk hotel jullie toe gaan. Zijn jullie er klaar voor? Je ziet, wij doen er alles aan om jullie nachtje weg bijzonder te maken. Iedereen komt bij ons aan zijn of haar trekken. Daarbij maakt het niet uit of je nu cultuur, rust of juist actie zoekt. Het belangrijkste is dat jullie volop kunnen genieten en weer even de batterijen opladen. Dat is een weldaad voor lichaam en geest.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau