Mogen we je inspireren voor je stedentrip?

Weekendjeweg.nl neemt je mee...

Je wilt een weekendje weg en je weet nog niet waar naartoe. Weekendjeweg.nl neemt je mee!  Naar hotels in alle windstreken van Nederland. Van steden zoals Groningen en Maastricht tot Den Haag en Scheveningen aan de kust. Voor liefhebbers van relaxen en puur natuur hebben we volop aanbiedingen en bestemmingen in landelijke regio’s zoals de Veluwe in Gelderland. Kies je favoriete hotel, even boeken en ga heerlijk genieten!

Populaire steden voor een overnachting zijn Amsterdam, Rotterdam en Utrecht: hier vind je alles voor een weekendje sightseeing, historie, cultuur en shoppen. Iedere stad heeft zijn eigen dynamiek en is je bezoek zondermeer waard.

Voor het buitenlandgevoel-in-eigen-land ga je naar heuvelachtig Limburg. Een hotel in Valkenburg vlakbij het drielandenpunt is een handige uitvalsbasis om van het bourgondische levensritme te genieten.

Wil je liever een hotel overnachting over de grens? Kijk dan bij deze aanbiedingen in België, Duitsland en verder. Wat dacht je van een weekendje weg in Brussel, Antwerpen of Brugge. Naar hip Berlijn misschien? Er even tussenuit naar Parijs is in ieder jaargetijde verleidelijk. Ici Paris, vive la vie!


Tip: veel hotels bieden regelmatig een 3=2 actie. Zo profiteer je van een scherpe prijs en een extra lang verblijf.