Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Ervaar nieuwe plaatsen met een geweldige fietsreis

Zin om je zintuigen te versterken? Overweeg dan een fietsvakantie, want op de fiets kun je letterlijk alles voelen. Je ruikt de bloemen, luistert naar de wind die door de bomen fluit (idealiter een rugwind natuurlijk!) en je voelt de contouren van het terrein onder je wielen. Lees verder

Fietsvakanties in België

België heeft de recreatieve fietser veel te bieden. Een uitgebreid netwerk van goed onderhouden fietspaden stelt je in staat om te genieten van gemakkelijke ritten door het vlakke, open landschap en om de ouderwetse charme en cafécultuur van prachtige steden en dorpen te ervaren. Verken de geplaveide straten en kanaal paden van Brugge, mogelijk een van de meest pittoreske steden van Europa. Kijk met verwondering naar de prachtige kunst die te zien is in het middeleeuwse Gent. Natuurlijk mag de kans om de twee beroemdste producten van het land te proeven (chocolade en bier) niet worden gemist. Omdat België zo dicht bij Nederland ligt, is het de perfecte bestemming om er even tussenuit te gaan voor een korte fietstocht. Bovendien hoef je niet lang te zoeken naar de juiste ontspanning op wielen. De leukste en beste fietsvakanties vind je bij weekendjeweg.nl.

Fiets vakantie in Frankrijk

Frankrijk is gezegend met een overvloed aan idyllische fietsroutes. Zo is de Provence een paradijs om te fietsen. Hoewel het zeker niet vlak is, is het glooiende landschap dat vereerd wordt door grote kunstenaars, een genot om op twee wielen te verkennen. Bretagne en Normandië bieden uitstekende fietsroutes langs de kust, terwijl de majesteit van de Loire-vallei met zijn kastelen en wijngaarden recreatieve fietsers van over de hele wereld trekt. Fietsreis doorheen Duitsland Duitsers houden van fietsen. Het is dus niet verwonderlijk dat het land een schat aan prachtige routes biedt met goed onderhouden, duidelijk gemarkeerde fietspaden. De Moezelvallei is een zeer populaire bestemming voor een fiets vakantie met gemakkelijke fietspaden langs de rivier en mooie wijndorpen omringd door zeeën van wijngaarden. Of wat dacht je van fietsen rond het Bodenmeer en onderweg overnachten in charmante middeleeuwse stadjes. Als alternatief kun je de loop van de Donau volgen vanaf de bron in het Zwarte Woud tot aan de Oostenrijkse grens.

Fietsreis doorheen Duitsland

Duitsers houden van fietsen. Het is dus niet verwonderlijk dat het land een schat aan prachtige routes biedt met goed onderhouden, duidelijk gemarkeerde fietspaden. De Moezelvallei is een zeer populaire bestemming voor een fiets vakantie met gemakkelijke fietspaden langs de rivier en mooie wijndorpen omringd door zeeën van wijngaarden. Of wat dacht je van fietsen rond het Bodenmeer en onderweg overnachten in charmante middeleeuwse stadjes. Als alternatief kun je de loop van de Donau volgen vanaf de bron in het Zwarte Woud tot aan de Oostenrijkse grens.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau