Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

Geniet in een Van der Valk hotel in Urmond in Limburg

Van der Valk Hotel Stein Urmond
Urmond, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
52,-
totaal: 128,03 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een Van der Valk hotel in Urmond in Limburg met optioneel ontbijt

Heerlijk genieten in het prachtige Limburg in de plaats Urmond nabij de Belgische grens. Met je verblijf in het 4*-Van der Valk Hotel Stein Urmond heb je een ideaal startpunt voor een wandeling of fietstocht door de Limburgse natuur. Het dorp Urmond kent een oud en nieuw gedeelte. In het oude gedeelte is links gelegen van het kanaal waar je de terpkerk vind. Deze 14-eeuwse kerk is ommuurd en staat op een verfhoging. Aan de andere kant van het kanaal vind je het nieuwe gedeelte, Hier staan de oudste windmolen van Nederland, De Standerdmolen! Wil jij een dagje shoppen of cultuursnuiven? Bezoek dan het historische centrum van Maastricht. Het centrum is al te bereiken met 20 minuten rijden.
Kortom, tijdens je verblijf in Urmond is er genoeg te doen voor iedereen.

Van der Valk specials
2, 3 of 4 dagen

Geniet in een Van der Valk hotel in Urmond in Limburg

Van der Valk Hotel Stein Urmond
Urmond, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen op een Comfort kamer
  • Gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het centrum van Maastricht (ca. 20 km)
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst

Tips voor jouw verblijf

Tips in Maastricht:
In het historische centrum van Maastricht, tussen de drie pleinen: het Vrijthof, het keizer Karelplein en het Henric van Veldekeplein ligt het imposante en monumentale Sint Servaasbasiliek. De kerk is gebouwd op het graf van Sint-Servaas en wordt beschouwd als de oudste kerk van Nederland en een echte eyecatcher. Het indrukwekkende bouwwerk, de driebeukige kruisbasiliek, is grotendeels in romaanse stijl gebouwd en opgetrokken uit kolenzandsteen en mergel.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 4 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Van der Valk Hotel Stein Urmond
Mauritslaan 65,
Urmond, Nederland
Kaart
Mauritslaan 65, Urmond, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Van der Valk Hotel Stein Urmond is een sfeervol hotel gelegen in Limburg in de plaats Urmond en ligt op enkele minuten van Maastricht en Valkenburg. Het hotel beschikt over uitstekende faciliteiten. Het hotel is voorzien van een restaurant, een bar met openhaard en een fitnessruimte. Het is tevens mogelijk om elektrische fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling). De kamer is voorzien van een flatscreen-tv en een eigen badkamer uitgerust met douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Maasmechelen Village

Shoppen
Zetellaan 100

Maasmechelen Village ligt op het kruispunt van België, Duitsland en Nederland. Prestigieuze Belgische en internationale merken zoals Gaastra, Levi’s, Nike en Karen Millen.

Fietsen door het Limburgse landschap

Natuur & Parken
Beekdaelen, Limburg

Het Limburgse landschap biedt de perfecte gelegenheid om op ontdekking te gaan op de fiets. Doe dit bijvoorbeeld op de Beekdaelnroute, de populairste fietsroute van Nederland van 2021!

Nationaal Park Hoge Kempen

Natuur & Parken
Nationaal Park Hoge Kempen

Nationaal Park Hoge Kempen, natuur in al haar glorie! Het Nationaal Park in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 5700 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten. In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Kasteel Hoensbroek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Klinkertstraat 118

Kasteel Hoensbroek is één van de grootste kastelen van Nederland. Het oudste gedeelte van het kasteel, met name de hoge ronde toren, dateert van rond 1360.

Stadswandeling met gids

Cultuur
Limburg

Time flies when you're having fun! Haal alles uit je weekend door de Limburgse steden te ontdekken tijdens een stadswandeling met een gids. Zo krijg je véél meer mee van de eigenheid van een stad en kom je op plekken waar je anders nooit gekomen was.

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.04 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau