Hotel Bellevue am Kurfürstendamm

Emserstrasse 19 -20, 10719  Berlijn, Duitsland (Kamers: 25)

Hotel Bellevue am Kurfürstendamm heeft een gunstige ligging in Berlijn, in het centrum en toch rustig. Het eenvoudige kleinschalige hotel biedt persoonlijke service, een simpel ontbijt en betaalde parkeergelegenheid. Dankzij de centrale locatie liggen vele restaurants en cafés binnen handbereik.

De kamers van Hotel Bellevue am Kurfürstendamm zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, kluisje, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Hotel Bellevue am Kurfürstendamm is een ideaal uitgangspunt om de pracht en historie van Berlijn te ontdekken. Vanuit het hotel zijn veel highlights lopend te bereiken en anders kiest u voor het uitgebreide netwerk van het openbaar vervoer. Wat u niet mag missen is een bezoek aan het Brandenburger Tor, de Rijksdag, Slot Charlottenburg en één van de ruim 170 musea. Uitgebreid shoppen doet u op de Kurfürstendamm en in het warenhuis KaDeWe. Drop uw winkeltassen in de hotelkamer en zoek de ontspanning in de dierentuin of één van de mooie stadsparken. Berlijn heeft alles wat een wereldstad moet hebben en is ingesteld op zowel de jonge als de oudere bezoeker. Afstand vanaf Utrecht: 640km.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 25 kamers
 • Lift

Populair

 • Huisdier toegestaan
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Max. 2 extra bedden mogelijk
 • Parkeren gratis
 • WiFi

Kamer

 • Alleen niet roken kamers

Gratis extra's

 • (Stads) Plattegrond
 • Draadloos internet

Belangrijk

 • Bij winters weer zijn in Duitsland winterbanden verplicht. Als je geen winterbanden (en/of sneeuwkettingen) hebt, levert dat niet alleen een boete op, maar heeft het bij schade ook invloed op de aansprakelijkheid. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar je autoverzekeraar.
 • In een aantal Duitse steden is het verplicht je auto van een milieusticker te voorzien. Als je door een Umweltzone rijdt zonder sticker, dan loop je risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Kijk voor meer informatie op: http://www.milieusticker.eu
 • LET OP! Aangescherpte maatregelen voor Nederlanders die naar Duitsland reizen: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/duitsland/reizen/reisadvies
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn.
 • U kunt gratis parkeren op de openbare parkeerplaats tegenover het hotel.

Locatie

We hebben 5 aanbiedingen beschikbaar voor dinsdag 18 januari

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 57,75
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 115,50
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 173,25
excl. toesl. €19,80 per reservering
4 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 241,52
excl. toesl. €19,80 per reservering
5 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 309,75
excl. toesl. €19,80 per reservering
6.0
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

5.8
- Stel (50+) -

"Ik vond het hotel onvoldoende. Een kamer die smerig was, dwz. vlekken op het behang en een heel smerig tapijt. Een gat in de badkamerdeur, een kapotte plank in de kledingkast, onvoldoende en niet functionele kleerhangers. Aftandse meubels, een bureau vol met beschadigingen, slechts 1 bedlampje, etc. Het enige pluspunt is het gebouw waar dit hotel zich in bevindt. Dat is prachtig. Weekendje weg moet dit hotel niet meer aanbieden, kan echt niet meer. Ik had al mijn twijfels bij het boeken, maar op de data van onze reis konden wij met onze bon geen ander hotel boeken in Berlijn. Helaas dus."

Tip: Prettige buurt, restaurantje etc., lekker dichtbij. Ook de metro is op korte afstand lopen.

6.2
- Stel (50+) -

"Of er een sleutel is gevonden na ons vertrek op zondag 15.8.2021. De kamerinrichting komt niet over een met de foto's op website - Gat in de badkamer deur? - Rooklucht in de badkamer. - Oud meubilair (kast en tafel van de Kringloop?) - Tijdens ons verblijf van 4 dagen heeft er geen schoonmaak plaatsgevonden. (Alleen de prullenbakken zijn dagelijks geleegd) - Ontbijt: niet genoeg bruine broodjes in voorraad."

7.2
- Stel (50+) -

"Het hotel is feitelijk een voormalig woonhuis met weliswaar een prachtige ontbijtlakens, maar verder"

Tip: Afstand tot Berlijn centrum is relatief groot en lijkt minder door toevoeging “ Kurfürstendamm” aan de naam

7.8
- Gezelschap vrienden/familie -

"Nvt"

Tip: Nvt