Hotel aanbiedingen herfstvakantie

De herfst is een geweldig seizoen om er met je familie, kinderen of vrienden op uit te gaan. Weekendjeweg.nl neemt je mee naar de leukste bestemmingen en hotels in de herfstvakantie van 2021.

We hebben veel scherpe aanbiedingen en altijd voordelige arrangementen. Tip: bij veel hotels verblijven maximaal 2 kinderen GRATIS op de kamer van de ouders of is de 3e nacht gratis.

Samen genieten, eropuit trekken voor een wandeling of fietstocht en daarna heerlijk rozig worden met een kop warme thee of beker chocomelk in een fijn hotel. Daar draait het allemaal om in het kleurrijke najaar.

Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod van hotels. Wordt het shoppen in een stad in Nederland of België, uitwaaien aan het strand of wil je liever puur natuur en volop rust in bijvoorbeeld Duitsland? We hebben voor ieder wat wils, dus thuisblijven in de herfstvakantie is eigenlijk geen optie.  

Eropuit met de kinderen

We laten je graag zien waarom het juist in de herfstvakantie van 2021 zo leuk is om met de kinderen een weekendje weg te gaan. Natuurlijk, het is al wat kouder en eerder donker,  maar de kleuren in de natuur zijn in de herfst fantastisch. Het is dan heerlijk om buiten een frisse neus te halen. Ga op een heldere ochtend wandelen in het bos en geniet van een sluier mist boven een heideveld. Of wat dacht je van een frisse neus halen aan de kust? En dan na een lange strandwandeling even bijkomen in een knus strandpaviljoen.  

Voor kinderen is er in de herfstvakantie van alles te doen. Veel attractieparken zijn dan nog open. Ga naar een dierentuin of bezoek een museum. De meeste musea bieden speciale kinderroutes aan. Op speelse wijze worden kinderen wegwijs gemaakt en als volwassene leer je er ongemerkt ook veel van. Of kies voor een boswandeling of heuse paddenstoelenexcursie onder begeleiding van een gids of boswachter. Een leuke activiteit voor klein en groot.

Volop voordeel in de herfstvakantie, leuke bestemmingen en mooie hotels… laat je inspireren en pak je koffer maar vast in!

Vakantiehuizen

Wil liever met je familie of vrienden samen in een van de mooie vakantiehuizen in Nederland, Duitsland of België? Klik dan hier voor het aanbod van BungalowS.nl  in de herfstvakantie