Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje zon? Ontdek de leukste zonnige weekendtrips

Heb je zin in een weekendje naar de zon? Wil je de zon opzoeken in Nederland, België of Duitsland? De leukste zonnige weekendtrips vind je bij weekendjeweg.nl! Lees verder

Een weekendje zon in Nederland?

Dat is heel goed mogelijk. Wist je bijvoorbeeld dat Zeeland en Texel de meeste zonne-uren van Nederland hebben? De kans dat je even lekker een weekendje kunt uitwaaien aan zee terwijl de zon schittert in de golven is dan ook best groot. Of misschien zie je liever de zon heel romantisch zinken achter de Limburgse heuvels?

Weekendje naar de zon, daar word je blij van

Zonnestralen, wie wil dat nu niet? Zonlicht geeft ons energie en zorgt voor vitamine D. Van de zon word je blij of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Vaak wordt bij een reisje naar de zon gedacht aan het zuiden van Europa. Maar voor een weekendje weg naar de zon kun je ook dichter bij huis blijven. Nederland mag dan een wisselvallig klimaat hebben, de zon schijnt er vaker dan je denkt. Volgens het KNMI heeft ons land tussen de 1500 en 1700 uren zonneschijn per jaar. Je kunt dus rustig een of meer weekendjes weg naar de zon in eigen land.

Sportief weekendje zon

Wie graag gaat wandelen of fietsen in de natuur kan zijn hart ophalen. In welke provincie je ook komt in Nederland, overal zijn mooie wandel- en fietsroutes aangelegd. Niet alleen ben je een sportief weekendje weg in de zon, je komt onderweg ook langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden. Tijdens je wandel- of fietstocht zul je er versteld van staan hoe mooi Nederland wel niet is. Ook in onze buurlanden is het trouwens goed toeven tijdens een weekendje in de zon.

Samen genieten van een weekendje zon

Of je nu kiest voor een weekendje naar de zon in Nederland, België of Duitsland, het belangrijkste is dat je even weg bent uit de dagelijkse sleur en helemaal tot rust komt en samen lekker geniet in een andere omgeving. Ga je voor een hotel aan de kust, in het bos, tussen de heuvels of in een stad? Je vindt de leukste en zonnigste weekendtrips bij weekendjeweg.nl.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau