Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Homepage > Zakelijk bestellen

Verras en waardeer met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Geef jouw medewerkers, klanten en zakenrelaties de mogelijkheid om te ontspannen, nieuwe plekken te ontdekken en herinneringen te creëren met onze unieke cadeaukaart!

Personaliseer jouw zakelijke geschenk met een persoonlijke boodschap en een waarde tot €1000,-

Geef een vakantieherinnering cadeau met 1000+ keuzemogelijkheden

Uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar 2023

Direct bestellen

Bestel eenvoudig en snel cadeaukaarten voor jouw organisatie.

De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is het perfecte geschenk voor verschillende zakelijke gelegenheden, zoals een jubileum, incentive, eindejaarsgeschenk of als bedankje. De cadeaukaart biedt de ontvanger de keuze uit meer dan 1.000 hotels, vakantieparken en arrangementen in binnen- en buitenland!

Maatwerk

Geef jouw cadeaukaart een persoonlijke en unieke touch!


Wat dacht je bijvoorbeeld van een cadeaukaart met een mooie foto of een verpakking met jouw eigen bedrijfslogo? Ook het toevoegen van een persoonlijke kaartje behoort tot één van de mogelijkheden. Klik op onderstaande knop voor alle informatie omtrent maatwerk.

Persoonlijk advies

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?


Neem contact met ons op en ontdek hoe wij van jouw zakelijk geefmoment een feestje maken! Laat ons helpen bij het maken van de juiste keuze en geniet van een op maat gemaakte ervaring die perfect aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Klik op onderstaande knop voor het contactformulier.

Contact

Volg ons
HIER

Veelgestelde vragen
Bekijk ze HIER

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau