Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

FAQ

We begrijpen dat je wellicht vragen hebt over de Weekendjeweg.nl Cadeau Card, dé cadeaukaart voor een nieuwe en ontspannen vakantieherinnering. Of je nu op zoek bent naar informatie over het inwisselen van de cadeaukaart, bestemmingsmogelijkheden of andere details, we hebben hier een verzameling van veelgestelde vragen samengesteld om jou verder op weg te helpen. Blader door de vragen en antwoorden hieronder en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt. Jouw reis naar ontspanning en plezier begint hier!


Algemene informatie Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Wat is een Weekendjeweg.nl Cadeau Card?

De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is dé overnachtingscadeaukaart van Nederland. Met trots mogen wij zeggen dat we voor de 7e keer zijn uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar in de categorie Overnachten en Reizen! Onze cadeaukaart is er voor ieder geef-moment; voor een verjaardag, als hart onder de riem, om iemand de bedanken.. Voor iedere gelegenheid en voor ieder persoon komt een momentje #ikbenweg van pas! Je kiest welk bedrag je erop zet en de ontvanger kan uit álle bestemmingen op de website van Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl kiezen.

Kan ik de Weekendjeweg.nl Cadeau Card direct gebruiken?

Ja, de Weekendjeweg.nl Cadeau Card wordt geactiveerd verzonden en kan direct verzilverd worden voor een boeking op Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl kiezen.

Wat is de geldigheidsduur van een Weekendjeweg.nl Cadeau Card?

De cadeaukaart is na activatie 3 jaar geldig. Je kunt het saldo en de geldigheid van de cadeaukaart controleren via de saldocheck.

Kan de geldigheidsduur van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card verlengt worden?

Het is niet mogelijk om de cadeaukaart na de uiterste vervaldatum te verlengen.

Kan ik de Weekendjeweg.nl Cadeau Card inwisselen voor contanten?

Nee, het is niet mogelijk om de cadeaukaart in te wisselen voor contanten

Wat zijn de algemene voorwaarden van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card?

Klik hier voor de algemene voorwaarden


Verzilveren

Waar kun je de Weekendjeweg.nl Cadeau Card verzilveren?

Je kunt de cadeaukaart verzilveren op het gehele aanbod van Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl Op deze websites heb je de keuze uit 1.000+ hotels, vakantieparken en arrangementen

Kun je meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards inleveren op één boeking?

Je kunt meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards inleveren op een boeking, tenzij anders is aangegeven. Of je meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards kunt verzilveren voor één boeking hangt af van waar de cadeau card is aangeschaft.

 • Is de Weekendjeweg.nl Cadeau Card aangeschaft via de webshop van Weekendjeweg.nl of bij één van onze verkooppunten in de retail, dan kun je meerdere cadeaukaarten inleveren voor een boeking
 • Is de (digitale) Weekendjeweg.nl Cadeau Card online aangeschaft via een partner van Weekendjeweg.nl, dan geldt een maximale verzilvering van één cadeaukaart per boeking. Deze voorwaarde wordt zowel kenbaar gemaakt op de website van de partner voordat je de cadeaukaart aanschaft als op de e-mailtemplate van de digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Deze digitale cadeaukaart is wel te combineren met een fysieke Weekendjeweg.nl Cadeau Card (pasje), een cadeaukaart waar Weekendjeweg.nl acceptant van is (bv. VVV) of een kortingsbon.
In geval van annulering van de hotel- of bungalow boeking waarop een cadeaukaart is verzilverd.

In geval van een annulering van een boeking waarbij gebruik is gemaakt van een cadeaukaart en restitutie van toepassing is, wordt de oorspronkelijk ingeleverde cadeaukaart/cadeaukaarten niet in contacten uitgekeerd, maar in de vorm van een vervangingsproduct. Dit betreft een digitale code welke per e-mail wordt toegestuurd en welke één jaar geldig is na activatie. Op dit product is geen herroepingsrecht van toepassing.


Verkooppunten

Waar kan ik de Weekendjeweg.nl Cadeau Card kopen?

De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is online te koop via onze webshop. Liever direct in huis? Ga dan naar één van de ruim 6.000 verkooppunten. De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is te koop bij alle bekende retailketens, zoals o.a. Primera, Albert Heijn, Bruna en Jumbo. Bekijk hier al onze verkooppunten


Betaalmogelijkheden

Welke betalingsmogelijkheden zijn er voor een zakelijk Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestelling?

Je kunt betalen met de volgende betaalmiddelen:

 • iDeal
 • Factuur

In geval van betaling middels factuur wordt de bestelling verzonden wanneer de betaling door ons is ontvangen.


(Zakelijk) Bestellen

Hoe kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?

Je kunt op twee manieren een zakelijke bestelling plaatsen. Snel en gemakkelijk via de webshop of per e-mail via giftcards@bookit.nl Om je direct zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij in geval van een bestelling per e-mail graag het aantal cadeaukaarten, waarde per cadeaukaart, type verpakking en de gegevens van je organisatie.

Zijn er minimale of maximale bestelhoeveelheden voor zakelijke bestellingen?

Nee, een zakelijke bestelling is al mogelijk vanaf één cadeaukaart. Ook is er geen maximale bestelhoeveelheid.

Zijn er verschillende verpakkingen beschikbaar?

Standaard wordt de Weekendjeweg.nl Cadeau Card met een envelop verpakking geleverd. Naast de standaard verpakking heb je nog de keuze uit een luxe box (€1,95 per stuk) of uit één van de zes thema verpakkingen (€0,95 per stuk). Bekijk hier alle mogelijkheden.

Kan ik meerdere cadeaukaarten bestellen?

In geval van een online bestelling kun je meerdere cadeaukaarten met dezelfde kaartwaarde en verpakking bestellen in één bestelling. Wil je verschillende cadeaukaartwaarden en/of verpakkingen bestellen? Stuur dan een mailtje naar giftcards@bookit.nl en wij maken de bestelling voor je in orde.

In welke waarde is de Weekendjeweg.nl Cadeau Card verkrijgbaar?

Je kunt ieder bedrag kiezen vanaf €15 tot maximaal €1.000 per cadeaukaart

Is er ook een digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card?

Jazeker! Het voordeel van de digitale cadeaukaart is dat deze (na betaling) binnen één uur wordt verzonden naar jou of de ontvanger naar keuze. Bij de digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card heb je maar liefst keuze uit 16 verschillende templates en heb je ook de mogelijkheid een persoonlijke boodschap toe te voegen voor de ontvanger. De digitale cadeaukaart is te bestellen vanaf €15 tot en met €1.000

Zijn er mogelijkheden om de Weekendjeweg.nl Cadeau Card te personaliseren?

Jazeker! Je hebt de keuze uit onderstaande mogelijkheden:

 • Persoonlijk kaartje met boodschap
 • Jouw bedrijfslogo op de verpakking
 • Printen van jouw eigen foto op de cadeaukaart

Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag de brochure op via giftcards@bookit.nl

Zijn er extra kosten verbonden aan het personaliseren van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestelling?

Er zijn extra kosten verbonden aan het personaliseren van de bestelling. De kosten verschillen per product en afname van het aantal stuks. Het toevoegen van een persoonlijke boodschap in de vorm van een kaartje is wel gratis. Bekijk alle mogelijkheden hierof vraag de brochure op via giftcards@bookit.nl.

Is het mogelijk om meerdere (unieke) persoonlijke boodschappen toe te voegen?

Momenteel is het mogelijk om één persoonslijke boodschap per bestelling toe te voegen. Er is ruimte voor maximaal vier regels tekst en 220 karakters.

Zijn er mogelijkheden om cadeaukaarten te personaliseren met de namen van ontvangers?

Het is niet mogelijk om de cadeaukaarten per stuk personaliseren met de naam van de ontvanger.

Zijn er kortingen beschikbaar voor grotere bestellingen van zakelijke cadeaukaarten?

Voor de verpakkingen, maatwerk opties en fotokaart zijn staffels van toepassing. Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag de brochure op via giftcards@bookit.nl


Verzending

Wanneer wordt de Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestelling verzonden?

De bestelling wordt nadat de betaling door ons is ontvangen verzonden. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld en betaald is dezelfde dag aan de PostNL aangeboden. De verwachte levertijd bedraagt 2 werkdagen.

Hoe wordt de de zakelijke Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestelling verzonden?

De bestelling wordt afhankelijk van het aantal kaarten verzonden via een brievenbuspakket of standaard pakket via de PostNL. Je ontvangt per e-mail een Track & Trace code van je bestelling, zodat je de bestelling kunt volgen.

Kan ik een specifieke leverdatum kiezen voor een zakelijke Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestelling?

Dit is mogelijk op 2 manieren:

 • In geval van een rechtstreekse bestelling via de webshop kun je bij stap 5 'je gegevens' de leverdatum vermelden bij het veld 'opmerkingen/vragen over je bestelling'
 • In geval van een bestelling per mail kun je de gewenste leverdatum vermelden in de mail. Je kunt een zakelijke bestelling plaatsen via giftcards@bookit.nl.
Kan ik meerdere verzendadressen opgeven?

Momenteel kun je via de webshop één (e-mail-)adres opgeven ten behoeve van de verzending. In geval van een zakelijke digitale cadeaukaart bestelling is het mogelijk om de digitale cadeaukaarten te verzenden naar meerdere ontvangers. Voor een zakelijke fysieke cadeaukaart bestelling is dit mogelijk vanaf 50 stuks. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met ons salesteam via giftcards@bookit.nl


Algemene informatie Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Wat is een Weekendjeweg.nl Cadeau Card?

De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is dé overnachtingscadeaukaart van Nederland. Met trots mogen wij zeggen dat we voor de 7e keer zijn uitgeroepen tot Giftcard van het Jaar in de categorie Overnachten en Reizen! Onze cadeaukaart is er voor ieder geef-moment; voor een verjaardag, als hart onder de riem, om iemand de bedanken.. Voor iedere gelegenheid en voor ieder persoon komt een momentje #ikbenweg van pas! Je kiest welk bedrag je erop zet en de ontvanger kan uit álle bestemmingen op de website van Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl kiezen.

Kan ik de Weekendjeweg.nl Cadeau Card direct gebruiken?

Ja, de Weekendjeweg.nl Cadeau Card wordt geactiveerd verzonden en kan direct verzilverd worden voor een boeking op Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl kiezen.

Wat is de geldigheidsduur van een Weekendjeweg.nl Cadeau Card?

De cadeaukaart is na activatie 3 jaar geldig. Je kunt het saldo en de geldigheid van de cadeaukaart controleren via de saldocheck.

Kan de geldigheidsduur van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card verlengt worden?

Het is niet mogelijk om de cadeaukaart na de uiterste vervaldatum te verlengen.

Kan ik de Weekendjeweg.nl Cadeau Card inwisselen voor contanten?

Nee, het is niet mogelijk om de cadeaukaart in te wisselen voor contanten

Wat zijn de algemene voorwaarden van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card?

Klik hier voor de algemene voorwaarden


Verzilveren

Waar kun je de Weekendjeweg.nl Cadeau Card verzilveren?

Je kunt de cadeaukaart verzilveren op het gehele aanbod van Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl Op deze websites heb je de keuze uit 1.000+ hotels, vakantieparken en arrangementen

Kun je meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards inleveren op één boeking?

Je kunt meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards inleveren op een boeking, tenzij anders is aangegeven. Of je meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards kunt verzilveren voor één boeking hangt af van waar de cadeau card is aangeschaft.

 • Is de Weekendjeweg.nl Cadeau Card aangeschaft via de webshop van Weekendjeweg.nl of bij één van onze verkooppunten in de retail, dan kun je meerdere cadeaukaarten inleveren voor een boeking
 • Is de (digitale) Weekendjeweg.nl Cadeau Card online aangeschaft via een partner van Weekendjeweg.nl, dan geldt een maximale verzilvering van één cadeaukaart per boeking. Deze voorwaarde wordt zowel kenbaar gemaakt op de website van de partner voordat je de cadeaukaart aanschaft als op de e-mailtemplate van de digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Deze digitale cadeaukaart is wel te combineren met een fysieke Weekendjeweg.nl Cadeau Card (pasje), een cadeaukaart waar Weekendjeweg.nl acceptant van is (bv. VVV) of een kortingsbon.
In geval van annulering van de hotel- of bungalow boeking waarop een cadeaukaart is verzilverd.

In geval van een annulering van een boeking waarbij gebruik is gemaakt van een cadeaukaart en restitutie van toepassing is, wordt de oorspronkelijk ingeleverde cadeaukaart/cadeaukaarten niet in contacten uitgekeerd, maar in de vorm van een vervangingsproduct. Dit betreft een digitale code welke per e-mail wordt toegestuurd en welke één jaar geldig is na activatie. Op dit product is geen herroepingsrecht van toepassing.


Verkooppunten

Waar kan ik de Weekendjeweg.nl Cadeau Card kopen?

De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is online te koop via onze webshop. Liever direct in huis? Ga dan naar één van de ruim 6.000 verkooppunten. De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is te koop bij alle bekende retailketens, zoals o.a. Primera, Albert Heijn, Bruna en Jumbo. Bekijk hier al onze verkooppunten


Betaalmogelijkheden

Welke betalingsmogelijkheden zijn er voor een zakelijk Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestelling?

Je kunt betalen met de volgende betaalmiddelen:

 • iDeal
 • Factuur

In geval van betaling middels factuur wordt de bestelling verzonden wanneer de betaling door ons is ontvangen.


(Zakelijk) Bestellen

Hoe kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?

Je kunt op twee manieren een zakelijke bestelling plaatsen. Snel en gemakkelijk via de webshop of per e-mail via giftcards@bookit.nl Om je direct zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij in geval van een bestelling per e-mail graag het aantal cadeaukaarten, waarde per cadeaukaart, type verpakking en de gegevens van je organisatie.

Zijn er minimale of maximale bestelhoeveelheden voor zakelijke bestellingen?

Nee, een zakelijke bestelling is al mogelijk vanaf één cadeaukaart. Ook is er geen maximale bestelhoeveelheid.

Zijn er verschillende verpakkingen beschikbaar?

Standaard wordt de Weekendjeweg.nl Cadeau Card met een envelop verpakking geleverd. Naast de standaard verpakking heb je nog de keuze uit een luxe box (€1,95 per stuk) of uit één van de zes thema verpakkingen (€0,95 per stuk). Bekijk hier alle mogelijkheden.

Kan ik meerdere cadeaukaarten bestellen?

In geval van een online bestelling kun je meerdere cadeaukaarten met dezelfde kaartwaarde en verpakking bestellen in één bestelling. Wil je verschillende cadeaukaartwaarden en/of verpakkingen bestellen? Stuur dan een mailtje naar giftcards@bookit.nl en wij maken de bestelling voor je in orde.

In welke waarde is de Weekendjeweg.nl Cadeau Card verkrijgbaar?

Je kunt ieder bedrag kiezen vanaf €15 tot maximaal €1.000 per cadeaukaart

Is er ook een digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card?

Jazeker! Het voordeel van de digitale cadeaukaart is dat deze (na betaling) binnen één uur wordt verzonden naar jou of de ontvanger naar keuze. Bij de digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card heb je maar liefst keuze uit 16 verschillende templates en heb je ook de mogelijkheid een persoonlijke boodschap toe te voegen voor de ontvanger. De digitale cadeaukaart is te bestellen vanaf €15 tot en met €1.000

Zijn er mogelijkheden om de Weekendjeweg.nl Cadeau Card te personaliseren?

Jazeker! Je hebt de keuze uit onderstaande mogelijkheden:

 • Persoonlijk kaartje met boodschap
 • Jouw bedrijfslogo op de verpakking
 • Printen van jouw eigen foto op de cadeaukaart

Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag de brochure op via giftcards@bookit.nl

Zijn er extra kosten verbonden aan het personaliseren van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestelling?

Er zijn extra kosten verbonden aan het personaliseren van de bestelling. De kosten verschillen per product en afname van het aantal stuks. Het toevoegen van een persoonlijke boodschap in de vorm van een kaartje is wel gratis. Bekijk alle mogelijkheden hierof vraag de brochure op via giftcards@bookit.nl.

Is het mogelijk om meerdere (unieke) persoonlijke boodschappen toe te voegen?

Momenteel is het mogelijk om één persoonslijke boodschap per bestelling toe te voegen. Er is ruimte voor maximaal vier regels tekst en 220 karakters.

Zijn er mogelijkheden om cadeaukaarten te personaliseren met de namen van ontvangers?

Het is niet mogelijk om de cadeaukaarten per stuk personaliseren met de naam van de ontvanger.

Zijn er kortingen beschikbaar voor grotere bestellingen van zakelijke cadeaukaarten?

Voor de verpakkingen, maatwerk opties en fotokaart zijn staffels van toepassing. Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag de brochure op via giftcards@bookit.nl


Verzending

Wanneer wordt de Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestelling verzonden?

De bestelling wordt nadat de betaling door ons is ontvangen verzonden. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld en betaald is dezelfde dag aan de PostNL aangeboden. De verwachte levertijd bedraagt 2 werkdagen.

Hoe wordt de de zakelijke Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestelling verzonden?

De bestelling wordt afhankelijk van het aantal kaarten verzonden via een brievenbuspakket of standaard pakket via de PostNL. Je ontvangt per e-mail een Track & Trace code van je bestelling, zodat je de bestelling kunt volgen.

Kan ik een specifieke leverdatum kiezen voor een zakelijke Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestelling?

Dit is mogelijk op 2 manieren:

 • In geval van een rechtstreekse bestelling via de webshop kun je bij stap 5 'je gegevens' de leverdatum vermelden bij het veld 'opmerkingen/vragen over je bestelling'
 • In geval van een bestelling per mail kun je de gewenste leverdatum vermelden in de mail. Je kunt een zakelijke bestelling plaatsen via giftcards@bookit.nl.
Kan ik meerdere verzendadressen opgeven?

Momenteel kun je via de webshop één (e-mail-)adres opgeven ten behoeve van de verzending. In geval van een zakelijke digitale cadeaukaart bestelling is het mogelijk om de digitale cadeaukaarten te verzenden naar meerdere ontvangers. Voor een zakelijke fysieke cadeaukaart bestelling is dit mogelijk vanaf 50 stuks. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met ons salesteam via giftcards@bookit.nl

Contact

Volg ons

HIER

Veelgestelde vragen

Bekijk ze HIER

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau