Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Voorwaarden uitgesteld betalen.

Voorwaarden en werkwijze uitgesteld betalen

Voor de reis die je bij ons wilt gaan boeken is het mogelijk om te kiezen voor uitgesteld betalen. Dat wil zeggen dat je bij het boeken slechts € 19,95 hoeft te voldoen en restantbedrag kort voor vertrek voldoet. De exacte termijn met hoeveel uur of dagen voor vertrek je de betaling uiterlijk moet voldoen zie je bij actie op de website terug.

Graag leggen we alvast uit hoe het precies werkt:

  1. Bij het maken van de boeking betaal je enkel de reserveringskosten van € 19,95.

  2. Indien je de boeking betaald met een voucher of een giftcard zal het volledige bedrag van je boeking van je voucher of giftcard worden afgeboekt en niet alleen de reserveringskosten. Als er nog een te betalen bedrag overblijft kan je dat bedrag vervolgens later voldoen.

  3. Om te zorgen dat je op tijd kunt betalen krijg je van ons 3 reminders. De 1e reminder volgt 5 dagen voor de uiterste betaaldatum en de laatste 1 dag. Uiteraard geven we daarin ook aan welk bedrag je moet voldoen en via welke online betaalmethodes je dit kan doen.

  4. Indien je boeking niet is betaald op de uiterste betaaldatum zal jouw boeking automatisch geannuleerd worden en vindt er geen restitutie plaats van de betaalde reserveringskosten.

  5. Als je de 1e betaling met een voucher of giftcard hebt voldaan, kan het voorkomen dat er meer is voldaan dan de reserveringskosten. Het betaalde bedrag minus de reserveringskosten krijg je uiteraard van ons terug. Dit gebeurt in de vorm van een nieuwe voucher of giftcard, hiervoor dien je zelf met ons contact op te nemen via info@weekendjeweg.nl.

Zelf annuleren

Het is ook mogelijk om jouw boeking zelf te annuleren. Dit kan enkel via de Mijn Boekingen omgeving en dient te gebeuren VOOR de uiterste betaaldatum verstreken is. Je bent dan enkel de reeds betaalde reserveringskosten verschuldigd. Heb je bij het boeken er voor gekozen om het volledige bedrag te betalen kan je in het proces van de annulering jouw IBAN opgeven en krijg je dat bedrag teruggestort. Als je het gehele bedrag, of een deel, hebt voldaan met een voucher of een giftcard, dan zal het deel dat voldaan is met een voucher of een giftcard niet in geld worden uitgekeerd, maar in de vorm van een nieuwe voucher of giftcard. Ook dan geldt dat je de reserveringskosten niet terugkrijgt.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau