Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Weekendje weg in de kerstvakantie? Ontdek onze kerstdeals

Met onze kerstdeals verzeker je jezelf van een heerlijk weekend weg in de kerstvakantie. Boek je verblijf snel en eenvoudig via deze pagina. Dan hoef je daarna alleen nog maar lekker te genieten wanneer het zover is. Lees verder

Ontdek onze kerstdeals

De kerstperiode is voor veel mensen een magische tijd van het jaar. Gezelligheid, lekker eten en samenzijn met dierbaren. Met een weekendje weg in de kerstvakantie maak je deze periode nog wat specialer. Een weekend weg in de kerstvakantie hoeft niet perse met kerst zelf te zijn, maar dat kan wel ook een mooie optie zijn. Geniet in deze tijd van het jaar extra van elkaar, neem tijdelijk afscheid van je dagelijkse sleur en kom even helemaal tot rust met elkaar. Ontdek hier onze kerstdeals!

De activiteiten tijdens een weekend weg in de kerstvakantie

Een weekend weg is natuurlijk vooral om lekker tot rust te komen, maar dat wil niet zeggen dat je niks wil doen. Een aanbod van verschillende activiteiten is daarom vaak gewenst. Dat zit met onze accommodaties wel goed. Je kunt bij alle verblijven kiezen voor verschillende activiteiten. Culinaire uitstapjes, sportieve ondernemingen of mooie wandelingen. Voor ieder wat wils.

De bezienswaardigheden

We hebben in ons aanbod vooral accommodaties in Nederland, België en Duitsland. Wat er qua bezienswaardigheden precies in de buurt zit hangt natuurlijk vooral af van waar je precies naartoe gaat. Maar er is altijd genoeg te bezichtigen. In de kerstvakantie kun je in alle landen natuurlijk kerstmarkten bezoeken. Vooral die in Duitsland zijn bekend en zeer het bezoeken waard. Daarnaast zijn alle steden en dorpen extra mooi en charmant in deze periode van het jaar.

Waarom een weekendje weg in de kerstvakantie?

Omdat de kersvakantie een speciale tijd van het jaar is, en een weekendje weg altijd lekker is. Daarnaast is deze periode van het jaar bedoeld om door te brengen met je dierbaren, en lekker van elkaar te genieten. En dat kan bij uitstek met een weekendje weg.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau