Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Nachtje weg met oud en nieuw? Bekijk onze nieuwjaarsdeals!

Wil je een nachtje weg met Oud en Nieuw? Daar zijn uiteenlopende redenen voor op te noemen. Je hebt geen zin in vuurwerkoverlast en min of meer verplichte festiviteiten, je wilt gewoon samen vieren dat het 1 januari is en we weer de goede kant op gaan. We hebben diverse nieuwjaarsdeals voor een heerlijke Oud en Nieuw overnachting. Lees verder

Romantisch met z'n tweetjes het glas heffen

Gezellig samen een nachtje weg met Oud en Nieuw als ontsnapping uit de drukte. Wellicht heb je helemaal geen zin om met een grote groep mensen het glas te heffen, maar wil je je juist met z'n tweetjes terugtrekken tijdens een weekendje of nachtje weg. Of misschien zelfs lekker vroeg onder de wol! Eventueel met de hond, die maar in paniek raakt van al dat vuurwerk. Kies in dit geval voor een hotel dat zich op een natuurrijke plek bevindt.

Nachtje weg met Oud & Nieuw: een echt uitje

Een overnachting met Oud en Nieuw, daar maak je natuurlijk een uitje van. Of je nu een accommodatie midden in de natuur kiest of in een mooie stad, overdag is er ook het nodige te doen. Van een heerlijke lange wandeling tot cultuur snuiven in musea. Van urenlang shoppen in mooie winkelstraten tot op een verwarmd terras alvast van een glaasje glühwein genieten. Wat een vakantiegevoel! Er zijn in zowel Nederland als in België en Duitsland voor iedereen talloze mooie plekken.

Steden of juist idyillsche dorpjes voor een nachtje weg met Oud en Nieuw

De locatie van je Oud en Nieuw overnachting ligt aan jouw voorkeuren en die van je partner. De één vindt een stad waar van alles te doen is een romantische plek, de ander zit liever in een hotel dat verstopt is in een idyllisch dorpje tussen het vele groen in Nederland. Of over de grens: Duitsland is een aanrader. In België vind je veel plekken voor een onvergetelijke stedentrip. De hotelkamer is daarvoor je relaxte uitvalsbasis. Een overnachting tijdens Oud en Nieuw is eigenlijk het ei van Columbus als je liever samen bent!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau