Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Magisch weekendje weg met kerstmarkt-overnachting

Zin in een weekendje weg in een echt winter wonderland? Met een kerstmarkt-overnachting kom je helemaal in de stemming voor de feestdagen! Lees verder

Kerstmarkt met overnachting in Nederland en België

Duizenden fonkelende lichtjes, kraampjes vol lekkernijen en snuisterijen, pittoreske miniatuur kerstdorpen, gluhwein, vuurkorven en met een beetje geluk sneeuw: een bezoek aan een kerstmarkt plus hotel is het ideale weekendje weg voorafgaand aan de drukke feestdagen. In Maastricht overnacht je in een viersterren mystery hotel voor een bezoek aan de kerstmarkt op het Vrijthof. Hier wachten houten kraampjes, een reuzenrad en een overdekte schaatsbaan van liefst 1000 vierkante meter. Een mooi alternatief voor een nachtje weg naar een kerstmarkt is Valkenburg. Je overnacht in een designhotel op loopafstand van de sfeervolle kerstmarkt die zowel boven- als ondergronds plaatsvindt. Bijzonder is de kerstmarkt in de Gemeentegrot, ook wel de grootste en oudste ondergrondse kerstmarkt van Europa! Net over de grens bezoek je een kerstmarkt met overnachting in Luik. Je overnacht in een oud klooster waar vanuit je de grootste kerstmarkt van België ontdekt. Wil je meerdere kerstmarkten in België bezoeken? Dan is een viersterrenhotel in Mechelen een aanrader, vlakbij de kerstmarkten van Antwerpen, Brussel en Leuven.

Kerstmarkt plus hotel in Europa

Duitsland is een populairste bestemming in Europa voor een kerstmarkt met overnachting. In Düsseldorf overnacht je in een hotel, waar de kerstmarkt op elk plein een ander thema heeft. Een sprookjesachtig alternatief is een kerstmarkt overnachting in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen in een viersterrenhotel. Hier bezoek je de Wiener Christkindlmarkt am Rathausplatz, de romantische kerstmarkt bij Sissi-paleis Schönbrunn en de artistieke Weihnachtsmarkt am Spielberg in kunstwijk Spittenberg. Ook in de Tsjechische hoofdstad Praag geniet je van de feestdagen, tijdens een verblijf in een voordelig hotel in het centrum. In Praag heb je de keus uit 5 verschillende kerstmarkten. Aan de andere kant van de Noordzee wacht een kerstmarkt inclusief comfortabel hotel in de Engelse hoofdstad Londen. Een van de hoogtepunten is Hyde Park Winter Wonderland!

Nachtje weg kerstmarkt: ontdek het aanbod

Op zoek naar een kerstmarkt Maastricht of een kerstmarkt Valkenburg overnachting in Nederland of over de grens? Het aanbod is uitgebreid. Ontdek en boek!

Waarom een kerstmarkt met overnachting boeken bij Weekendjeweg.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale reispartner voor je boekingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een weekendje weg (locatie/bestemming) te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een prettige vakantie!

Stad Deal
Düsseldorf Kerstmarkt met overnachting in Düsseldorf
Oberhausen Kerstmarkt met overnachting in Oberhausen
Maastricht Kerstmarkt met overnachting in Maastricht
Antwerpen Kerstmarkt met overnachting in Antwerpen
Valkenburg Kerstmarkt met overnachting in Valkenburg
Luik Kerstmarkt met overnachting in Luik
Keulen Kerstmarkt met overnachting in Keulen
Brugge Kerstmarkt met overnachting in Brugge
Londen Kerstmarkt met overnachting in Londen

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau