Overnachten in luxe suite met leuke extra's

We worden er zelf ook altijd weer vrolijk van: onze selectie van Suite Weekend hotels. Het ene hotel is nog mooier dan het andere. Tel daarbij op dat je bij deze aanbiedingen altijd in een riante kamer of suite overnacht. Plus het ontbijt dat is inbegrepen en vaak nog andere leuke extra’s, zoals bijvoorbeeld een fles Prosecco op de kamer en een late check-out. Je ziet het, thuisblijven is eigenlijk geen optie! Anders gezegd: wil je uitpakken? Laat je dan inpakken door onze Suite Weekend aanbiedingen.

Een Suite Weekend is voor levensgenieters, voor fijnproevers en ook voor liefhebbers van een romantisch uitje. De hotels zijn verschillend, net als de bestemmingen en de verrassende extra’s. Eén een ding is altijd zeker: je gaat luxe overnachten in een riante kamer of, als een hotel erover beschikt, in een heuse suite. Dat is pas genieten!

Weekendjeweg.nl neemt je mee naar hotels in binnen- en buitenland. Van een charmant hotel in het centrum van een stad met een penthouse tot een trendy hotel in een natuurrijke omgeving. Van een hotel met een uitstekend restaurant tot een hotel met uitgebreide wellness faciliteiten. Het is allemaal mogelijk.

Overnachten in een suite

Wat maakt een Suite Weekend zo bijzonder? Allereerst de riante kamer of een heuse suite als het hotel erover beschikt. Zomaar een beschrijving van een suite in een hotel dat je bij ons kunt vinden: de suite bestaat uit 2 verdiepingen en een aparte slaapkamer, een royale woonkamer en een eet- en zithoek. Er is een flatscreen televisie, WiFi, airconditioning, zithoek, koffie- en theefaciliteiten, badjas en –slippers. Dan komen de verrassingen er nog bij: een flesje Prosecco op de kamer, een etagère met fruit en zoetigheid. Heerlijk! Wie wil dat nou niet? Dit is pas het eerste voorbeeld. Sommige suites bieden een fantastisch uitzicht over de omgeving, andere hebben een balkon of terras. Laat je inspireren door onze andere Suite Weekend hotels. Er is vast een passende aanbieding voor je bij.

Sweet dreams in je Suite Weekend!